Vyzývavým oblečením nikomu neublížiš. Dôsledky nosenia takéhoto typu odevu sú zanedbateľné. Dôsledok armádneho ťaženia a expanzie sú diametrálne odlišné a deštruktívne. Ako to môžeš porovnávať? Ty si mimo...choď predávať digestory radšej...
@firestorm mne je jasné že to má iné následky. ale tu ide o princíp - išlo mi o to ukázať ako primitívne je keď niekto povie že ženy s peknou postavou môžu nosiť vyzývavé oblečenie a tie čo nemajú nemôžu
@flysser Samozrejme, že aj tie s menej peknou postavou ich môžu nosiť. Existuje hádam nejaké nariadenie, ktoré by im to znemožňovalo? Nie. Skrátka a proste to na nich len nevyzerá tak pekne a sexy ako na žene s postavou presýpacích hodín.
Tak či onak, žena môže zaujať aj iným - elegantným - či menej nápadným a vyzývavým oblečením. Dôležitý je napr. účes, vlasy, celková postava, črty tváre.
kebyže je tam v princípe alebo skoro to isté.. že niekto vlastne robí niečo zlé a ospravedlňuje to tým, že na to má. Až na to, že to druhé ma omnoho horšie následky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
- "Prečo nie, veď keď na to má dobrú postavu..."
Je to isté ako:
- "Nechápem prečo ide Nemecko zase do vojny"
- "Prečo nie, veď keď na to má dobrú armádu..."
to sa neda takto porovnavat...
a nemci by nesli zase do vojny len kvoli tomu,ze maju dobru armadu,ale za to,ze ju uz 2x prehrali a stale ich to serie...
Tak či onak, žena môže zaujať aj iným - elegantným - či menej nápadným a vyzývavým oblečením. Dôležitý je napr. účes, vlasy, celková postava, črty tváre.
uvedom sa, pre krista.
-Ne, díky. Když mě znásilnií, bude to moje chyba, že se tak oblékám
*Ted*
ale inak je to úplne niečo iné
je to to iste, keby sa ta armada rozdelila na 2 a bojovali sami so sebou
Ak chce tak si oblečie.
Ak chce tak nech ide.