ja som na súkromnej a myslím že je to v pohode... učitelia sú fajn
možno je tam väčšia pohoda ..
tak zobrali ma aj na dve gymnáziá, ale to by ma tam absolútne nebavilo, pretože tam by bolo moc moc biflenia a zbytočných vecí, ktoré by som aj tak hneď zabudla ...
NIe.. prečo? príde mi to zbytočné vyhadzovanie peňazí. Keď chceš, tak sa naučíš na normálnej škole.. Ale zas ak nechceš sa naučiť, tak na súkromnej to máš no stress..
zbytočné mrhanie peňazí a vezmú aj na gympel každého debila, čo zaplatí, ale zasa vzťahy medzi žiakmi a učiteľmi eňo ňuňo, neviem o tom, že by niekde inde na škole mali také jak my...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
inac same nie... mrhanie peniazmi.. na druhej strane pre tych, co sa chcu naucit, naucia sa.. pokial si sprosta, chod tam..zapadnes
možno je tam väčšia pohoda ..
tak zobrali ma aj na dve gymnáziá, ale to by ma tam absolútne nebavilo, pretože tam by bolo moc moc biflenia a zbytočných vecí, ktoré by som aj tak hneď zabudla ...
A nechce sa mi tu vypisovať, prečo som za nie
záleží od konkrétnej školy ale čo som si ja všimla , majú zredukované učivo, lepší vzťah učiteľ-žiak a podľa mňa viac možností
samozrejme je to individualne
myslel som typologicky by si zapadla.. nie ze si sprosta.. to tak zlozito pisem?