YOY tu vôbec nejde o mňa ... ale celkovo .. existuje veľa takých ľudí ... a dá sa tomu pomôcť ... ale vezmite si to tak ako keby to bola pravda ... určite sa takí ľudia nájdu ... a je ich veľa
Inač - Ako sa hovorí tým takým, čo nie sú emo, ale majú strašnú potrebu používať x a rôzne znaky, najmä namiesto normálnych písmen, čo sa majú na ne podobať a slovo crazy a nazývať albumy „xxJ@ xx “ a fotiť dementné fotky seb@ a písať kraviny a namýšľať si na nete že sú „super babenqy/xlapceqovia“ atď.? Takých je inač plný 4ever. (blee)
preco by taky clovek mal byt namysleny? ...ved kazdy je nejaky ...podla mna je uzavreti ....nie kazdy ma potrebu sa rozpravat so vsetkymi..a ked najde takeho cloveka s kym si ma nieco povedat tak je ,,ukecany,,
@pernik Nie, pozerala som si ju aj na azete. No děs. A navyše - pýtala som sa to tak všeobecne, pretože by ma to naozaj zaujímalo, lebo vravím, že také gýčové decká v poslednej dobe vidím často.
@krutafunebracka ... ach jaj prepáč ... neviem či ťa náhodou neurazím keď sa ťa spýtam na otázku či máte doma zrkadla ... videl si sa ?? no fuj... nekomentujem tvoju fotku lebo by som dostala vírus a nie len jeden .. a z mojich fotiek som ho nedostala ,,, takže pre istotu sa na teba ani nepozerám ... a sa stavím že ta fotka nie je tvoja pretože by si sa hanbil čo za príšeru môže vzniknúť .. fakt ľutujem tvoju rodinu mat doma také strašidlo ... a ináč v tescu majú akciu na mechy... tak si skús isť niečo kúpiť .. a nezabudni aj na tvár ... a keby náhodou peniaze ti každý hodí len skús niekoho poprosiť aby ti nápísali .. plastická operácia nevyšla ... a neposielaj mi CMAQY lebo som so svojím životom spokojná a nemienim tráviť zvyšok života na psychiatrii ... no fúúúj z teba
@pernik Áno, no predstav si to! A je ich čím ďalej, tým viac, tuším sa tam toho adminstva budem musieť zbaviť, lebo i tak tá stránka už stojí za hovno a už sú tam len 12-roční gýčoví smradi, čo vypisujú len: „nudaaaaaaaaaaaaaa popishe nejaqa babenqa“. A JA mám dobrý vkus.
@crazymata Máme, na každom rohu. Vidíš, práve o tomto hovorím! O týchto deckách, čo si myslia, že sú najdokonalejšie a pritom vyzerajú ako šašovia z cirkusu a všetci ostatní nemajú zrkadlo. Samozrejme, že je tá fotka moja.
@krutafunebracka ,,, jaaj ... a ináč aký vysoký dôchodok dostávaš ?? aha ne ty ani nie si registrovaný pre istotu ... a choď si ľahnúť upokoj sa ... a všetko ... večerník by ti mal ísť zachvíľku len si počkaj ... vyber si novinky... a rob sa že vieš čítať ...
@pawlo ... ale joy ja som to nemyslela bvobec na seba . ja taka vobec nie som a ani nepotrebujem byt taka .. taze nechapem ja som sa pytala ked je .. a nie ze ked som ... nechapem co vsetci hned som sa normalne pytala ... a uz to hned vsetci na mna aka som namyslena ... a sak aj keby som bola namyslena .. kazdy ma svoje chyby ...
@krutadaco ... joy uz mi je z teba zle ... ja v tom vobec nemama pomylene len si davaj pozor ze ked si taky stary aby ta neseklo a nerob rychle pohyby lebo bys i kazdemu chybal a mne najviac .. cmuky mojenko ..
@50@crazymata Práve to ma na tom baví, že ti z toho je zle. A mimochodom, si chorá, ak si myslíš, že 24-ročný chalan je starec. A tiež ak tomu veríš, že aj ja som. V 24 je v najlepších rokoch. (Pozn. pre ostatných, nemyslím tým len 24, ale že 24 tam tiež patrí.)
@56 no tak starenky pod auta by mi vadili teda riadne to by bola vyslovene prekazka vo vztahu velka a natieranie kluciek hovnami hm...nepopieram, ze to je dost stylove a sarmantne ale ak by to bolo pravidelne, aj to by mi asi vadilo ale chodit bosa po parku a natierat sa hovnami, teda objimat stromy, to je vyslovene ze pozitivum pre mna
@crazymata - pekne si sa vyfarbila v tejto diskusii.
Ak do teba ľudia začnú hučať a tebe sa to nepáči, tak to ignoruj, nechápem, načo sa do nich zbytočne púšťaš. Aj tak si veľa nedosiahla.
A teďkom: Ak je holka zábavná, milá, pekná, chytrá, priateľská, nesebecká a pod., tak má určite priateľov. Alebo aspoň jedného. Nie je logické vysvetlenie na to, prečo by nemala mať.
Ak píšeš o sebe, z čoho to vyvodzujem (pretože vždy keď ma niekto nejaký problém, ktorý si nemôže z nejakých dôvodov priznať, tak vtedy nastupujú vety typu "môjho otca koňa brat má kvapavku a nevie čo robiť, poradíte mu?") tak súhlasím s @hajzelbaba .
no ďakujem za všetky rady ... snažím sa pomôcť kamoške .... ktorá nemá skoro žiadnych kamarátov ... takže som si uvedomila z tohto že problém je asi v tom že stále je doma a nikto nemá šancu ju spoznať ... a keď už náhodou sa niekto objaví tak ho odkopne ... takže ďakujeem za všetko ... a inač
@krutafunebracka ... nepovažujem ťa za starú a ani nič ale nenechám si skákať ... a ak máš takýto názor môžem ti povedať že aj ty si bola v mojom veku ... a to ako sa obliekam a všetko či nosím sponku ... nepovažujem za žiaden štýl nosím len to čo chcem a čo sa mi páači ... každý človek ma iný názor a to pochopiteľne tolerujem ale fakt si nenechám skákať ... a keď ma nepoznáš tak nesúď podľa toho ako vyzerám ... takže ale len wám chcem povedať že aj keď sú taký ľudia neznamená že sú namyslení ... a kamoška je príklad ... a fakt tu nejde o mňa ... v živote by som nepovedala že som pekná takže asi tak =D ... a
ALE JA NIE SOM na tom zle ja som so svojím životom spokojná lebo viem že môže byť horšie ... ako mňa to netrápi ... ja som len písala že to nie je o mne ako každý hovoril ...
ale nwm nejako ty si na tom zle keď sa preonačuješ za chlapa ... a asi máš nejaké úchylne sklony .. nemyslíš ? =DD bude s teba dobrá matka
z vlastnej skúsenosti (nehovorím že som super baba, len komentujem to prečo si nevie nájsť priateľov) kamarátov si nájdeš vždy, možno nie takých akých očakávaš, ale vždy sa nejaký nájdu a je jedno či si pekná či škaredá, či vtipná či trápna, či sprostá či múdra každý sme predsa nejaký tak sa neľutuj, nasaď úsmev na tvár a užívaj si bezstarostný život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
... aj keď ma druhej strane - keď vravíš že si ukecaná tak nemáš problém nadväzovať nové známosti - tak kde je problém?
si super babenka crazymata
@crazymata @crosss no už máš kamaráta a možno aj chalana
Vidno, že ty o ludoch vela nevieš
Ach, deti, deti...
» 4ever.sk/... To je niečo pre teba.
CMAQ MOYKO CMAAAQ PUSINQA MOYA
CMAQ
zvykne hadzat starenky pod auta, natiera susedom klucky hovnami alebo proste len zvykne chodit bosa po parku a objimat stromy.
@kruta..daco ... hey aj ja tebe posielam cmuq .. ale uz chod spat ...
Mimochodom, najprv si vygúgli, kto dostáva dôchodok a kto pozeráva večerníčky, pretože to máš asi nejak pomýlené.
@krutadaco ... joy uz mi je z teba zle ... ja v tom vobec nemama pomylene len si davaj pozor ze ked si taky stary aby ta neseklo a nerob rychle pohyby lebo bys i kazdemu chybal a mne najviac .. cmuky mojenko ..
Ak do teba ľudia začnú hučať a tebe sa to nepáči, tak to ignoruj, nechápem, načo sa do nich zbytočne púšťaš. Aj tak si veľa nedosiahla.
A teďkom: Ak je holka zábavná, milá, pekná, chytrá, priateľská, nesebecká a pod., tak má určite priateľov. Alebo aspoň jedného. Nie je logické vysvetlenie na to, prečo by nemala mať.
Ak píšeš o sebe, z čoho to vyvodzujem (pretože vždy keď ma niekto nejaký problém, ktorý si nemôže z nejakých dôvodov priznať, tak vtedy nastupujú vety typu "môjho otca koňa brat má kvapavku a nevie čo robiť, poradíte mu?") tak súhlasím s @hajzelbaba .
A podľa mňa, ked už také "super" dievča nemá kamošov, tak problém je len a len v nej.
smiley: )
@krutafunebracka ... nepovažujem ťa za starú a ani nič ale nenechám si skákať ... a ak máš takýto názor môžem ti povedať že aj ty si bola v mojom veku ... a to ako sa obliekam a všetko či nosím sponku ... nepovažujem za žiaden štýl nosím len to čo chcem a čo sa mi páači ... každý človek ma iný názor a to pochopiteľne tolerujem ale fakt si nenechám skákať ... a keď ma nepoznáš tak nesúď podľa toho ako vyzerám ... takže ale len wám chcem povedať že aj keď sú taký ľudia neznamená že sú namyslení ... a kamoška je príklad ... a fakt tu nejde o mňa ... v živote by som nepovedala že som pekná takže asi tak =D ... a
PS : máš dobrú pesničku v profile ...
Však ja som sa na to len pýtala a ty si tu hneď začala „jačať“ ako šialená a pekne si sa tu teda zhodila.
ale nwm nejako ty si na tom zle keď sa preonačuješ za chlapa ... a asi máš nejaké úchylne sklony .. nemyslíš ? =DD bude s teba dobrá matka