Ahojte na obed som si na panvici robil surove meso ale zle sa mi to spravilo takže iba na okraji bolo upečene ale vnutri bolo surové , zjedol som ho pomerne dost , bude ma teraz z toho bolet žaludok ? je to nezdravé zjest taketo surove meso ?
ale ak si ho aspon minimalne tepelne upravil tak by si nemal instantne zomriet. ide ofkors o to ake to bolo maso, nejake mlete tesco kokotiny ti dobre neporobkaju ani dobre upravene
ja by som sa bal parazitov, jedine ozaj preverene maso do tataskeho bifteku a krvaveho steaku. Kedze velka cast zvierat ma v sebe parazity, nemusia to byt nutne pasomnice abo hlisty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale ak si ho aspon minimalne tepelne upravil tak by si nemal instantne zomriet. ide ofkors o to ake to bolo maso, nejake mlete tesco kokotiny ti dobre neporobkaju ani dobre upravene
aaa pasomnice sa zevraj tazko zbavujes
Ale ked to bolo osmazene na panvici tak by to malo byt v poriadku aj ked nebolo uplne usmazene.