mam jednu dost akcnu prihodu so susedom, ktoreho uz nastastie vystahovali, a premiesnili do ustavu...je to nadlho...ale ovplyvnuju susedia samozrejme ...napr susedka na dnami ma male decko a ja nemozem vypekat
Ja mam velmy dobrych susedov vsetkch do jedneho. Nemame problemy s nikym. ja som velmi spokojny napr. az moc. A neviem co je to mat zle susedske vstahy
Vsak jedno prislovie hovori, "Lepsi dobry sused, ako dobra svokra" alebo nieco podobne ...
Hovorim z vlastnej skusenosti, my sme mali dlhodobo so vsetkymi susedmi nastrbene vztahy. Fakt, ze sice byvame v meste, ale ludia si v pohode chovaju prasata, dokonca VOLY !!! a znacne tak zneprijemnuju zivot susedom, ba dokonca celej ulici je na zamyslenie.
Momentalne uz sa situacia znacne lepsie, ale mame pre istotu problem s clovekom ktory byva za nami ( sme radova zastavba ) ten si chova prasiatka a v lete ked nefuka vietor a stoji vzduch ... tak je to radost.
Clovek si pekne upravi travnik, pripravi miesto na grilovanie a "sused" mu to svojou lahostajnostou vsetko zmari ! Grrr, to ma dokaze rozhnevat.
striehnu, co robime, pozeraju nam z balkona do okien a potom sa tym pred nami hrdo chvalia, ze oni vedia, lebo oni to poculi, ked sme sa rozpravali s niekym inym. Popravde, ked sme sa v septembri stahovali z bytu do domu, tak som si predstavovala lepsie susedske vztahy.
ale to si len tak ludia urcili...proste ludia z okolitych ulic sa zišli a grilovali gulaš bol sutaze vsetko proste na lepsie spoznanie susedov su kreativny ti ludia
z jednej strany máme voľný plac... ja tomu hovorím mačací kurvičinec. ja mám ešte na ten smer orientované okno (na západ) a v noci sa tam mačky honia... no nič moc
a tých druhých... tam sú takí 60tnici, suseda je cukrárka, stále vypeká úžasné torty a zákusky, neustále však vreštia na muža svojej dcéry (26ročnú ), že je nezamestnaný a blablabla... ale inak máme veľmi dobré vzťahy
no furt sa susedia nad nami stazuju do vsetkeho ze buchame, hlavne ze oni si dneska zacali na obed vrtat. ale zevraj uz sa odstahuju. (to asi koli tomu ze buchame dverami!!) no taky divni a minule sa asi sanzili o zmierenie, lebo mi chavlili obleceni D
hm ja byvam na dedine, takze tu je kazdy sused s kazdym... no a problem je ze toto je tak neskutocne retardovana dedina, ze sa neda... niekedy rozmyslam, ze ci to len nasa rodina plus malinko dalsich sme sibnuti, alebo su sibnuti ostatni, lebo niekedy ten sposob ich zmyslania absolutne nechapem. uz len nas pridrbany starosta hovori za vsetko. chudak kukucin, musi sa inak obracat v hrobe ako sa zmenila dedina, ktora ho inspirovala k jeho tvorbe (narodil sa tu)
mi mame v dome vecsinou starych ludi ..obcas mi idu na nervy ale inak mi nevadia..lepsie jak nejaky mladi kery robia kazdy den vecierky a je to pocut 2km od ich domu...ale raz ma jedna babka pobavila ked sme raz vrtali o 12 doobeda a ona sa stazovala..pi*a
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Vsak jedno prislovie hovori, "Lepsi dobry sused, ako dobra svokra" alebo nieco podobne ...
Hovorim z vlastnej skusenosti, my sme mali dlhodobo so vsetkymi susedmi nastrbene vztahy. Fakt, ze sice byvame v meste, ale ludia si v pohode chovaju prasata, dokonca VOLY !!! a znacne tak zneprijemnuju zivot susedom, ba dokonca celej ulici je na zamyslenie.
Momentalne uz sa situacia znacne lepsie, ale mame pre istotu problem s clovekom ktory byva za nami ( sme radova zastavba ) ten si chova prasiatka a v lete ked nefuka vietor a stoji vzduch ... tak je to radost.
Clovek si pekne upravi travnik, pripravi miesto na grilovanie a "sused" mu to svojou lahostajnostou vsetko zmari ! Grrr, to ma dokaze rozhnevat.
a wcera dokonca bol swiatok susedow
ale to si len tak ludia urcili...proste ludia z okolitych ulic sa zišli a grilovali gulaš bol sutaze vsetko proste na lepsie spoznanie susedov su kreativny ti ludia
a tých druhých... tam sú takí 60tnici, suseda je cukrárka, stále vypeká úžasné torty a zákusky, neustále však vreštia na muža svojej dcéry (26ročnú ), že je nezamestnaný a blablabla... ale inak máme veľmi dobré vzťahy