@simona12121 hej , sak tam boli urovne, tusim 10 urovni po 5 hrach a po kazdej prejdenenj urovne sa posielala smska s kodom na jednom cislo a kazdy tyden vychadzal kod na otvorenie novej urovni.. ci?? bola tabulka s najlepsim casom a tak a mna vylosovali
v takýchto že by som niekam posielala nejaké obaly, tak v takých nie..
ale dva krát som skúsila šťastie vyhrať lístky na festival a dvakrát som vyhrala pred 4 rokmi na kozel klikkfest rádio Max ) a minulý rok na budzogáň (rádio Viva ).. ale to bolo cez smsky
ja som raz vyhrala knihu. zahlasovala som v nejakej ankete za najlepšieho architekta, už ani neviem jeho meno, lebo som vyberala podľa toho, koho meno znelo najkrajšie... a keď mi došiel balík, tak som najprv ani nevedela, za čo to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale dva krát som skúsila šťastie vyhrať lístky na festival a dvakrát som vyhrala pred 4 rokmi na kozel klikkfest rádio Max ) a minulý rok na budzogáň (rádio Viva ).. ale to bolo cez smsky
a ešte v nejakej inej súťaži XBOX 360