ved svet tvori vsetko aj to akoze zle a kedze je svet pekny aj stym tak niet preco bojovat
a ked chces bojovat preto aby tu nebolo nieco zle alebo neviem ako to bolo myslene tak to uz bojujes aby tu nebol svet taky aky je ,cize potom svet pre teba nie je pekny,alebo chces aby bol tento svet iny, nie taky aky je teraz a z toho vypliva ze sa ti na nom nieco nepaci
ale no tak podla mna je tento svet neskutocne nadherny ale neoplati sa zan bojovat ved to sa ani neda bojovat za svet
Azel: zasa to neber az tak vaaaazne mimozemstania ....ale len tak ma to napadlo...ci si vy vseci myslite, ci to ma vobec nejaky zmysel bojovat za svet akoze za to co je okolo teba atd atd...
hmmm... ze ci sa oplati ?... ako komu sa to oplati... ale za niektore miesta sa naozaj oplati bojovat... napriklad za nase TATRY samozrejme uz len preto lebo tam chodia cesi a potom to aj tak dopadne...
vo vsetkom je kus ironie... cely svet je krasny a ako si vsimnete kazdy o ten svoj krasny svet bojuje.... a tak to potom aj vyzera na tom nasom "krasnom" svete...
ale ako to zistim? -pozriem okolo seba. vidim neludske utrpenie a nestastie, vidim zlobu a zavist... vsade okolo sa vynaraju veci ktore jednoducho vidiet nechcem. Naivita je krasna vec, verim, ze vsetko je mozne, staci chciet, verim ze prave ja som kamienkom ktory spusti lavinu. ale preco by som mala byt?
Co je teda na tomto svete vlastne nadherne? Miesta? cas s nimi zatoci. Ludia? mohla by som povedat, ze ludia su dovod preco je svet taky aky je... -zniceny. Ale nepoviem Su to totiz prave ti ludia vdaka ktorym je svet nadhernym miestom nie vsetci ludia, nie rovnakym sposobom, ale kazdy svojou ciastkou prispeje k tomu, aby mi stalo za to byt na tomto svete a v tejto krajine.
a bojovat za svet?
nuz, ako sa da bojovat? urcite nie so zbranou v ruke ako si myslia niektori svetovi vladci... vid diskusia ku 3. svetovej vojne... ano, veci sa daju riesit inak. Len dufam, ze sa na to velmi rychlo pride.
Svet dokaze byt pre niekoho krasny vzdy,ale ten clovek ma na ociach ruzove okuliare..lebo ked si ich da dole z oci,zisti ze je pred nim kruta realita, ktora vsak dokaze prekvapit aspon niekedy, ze prinesie so sebou nejake pozitivum....
Ci sa oplati bojovat?ZA dnesny svet kdeze za dnesny svet sa to určite neoplati lae oplatilo by sa bojovat za BUduci svetktory by mohol by lepši a krajši
No jasne, ze by sme on mali bojovat, ale kazdy by mal hlavne bojovat sam so sebou, aby si svoj vlastny svet vytvoril tak ,aby bol krajsi......nie tak, ze zacne bojovat s niekym, aby mu urobil svet krajsim, lebo ho zabije ...
Mamradadeli: to hej kazdy by mal bojovat hlavne sam zo sebou ale nemyslis ze by sme mali bojovat aj vsetci spolu?? do zivota musis brat predsa vsetko okolo seba........ aj tie problemi okolo napr. globalne oteplovanie, tyranie zien.... ale vies co je pre jedneho pekne a dobre pre druheho moze byt utrapa a toho druheho uz nik vnimat nebudu.... a takto ked aj spolu budeme bojovat napr proti tomu globalnemu oteplovaniu a ten boj aj vyhrame kazdemu odlahne , pre kazdeho bude svet hned krajsi no nie?? aler aj ten tvoj nazor je dobry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ved svet tvori vsetko aj to akoze zle a kedze je svet pekny aj stym tak niet preco bojovat
a ked chces bojovat preto aby tu nebolo nieco zle alebo neviem ako to bolo myslene tak to uz bojujes aby tu nebol svet taky aky je ,cize potom svet pre teba nie je pekny,alebo chces aby bol tento svet iny, nie taky aky je teraz a z toho vypliva ze sa ti na nom nieco nepaci
ale no tak podla mna je tento svet neskutocne nadherny ale neoplati sa zan bojovat ved to sa ani neda bojovat za svet
Život je boj a je ťažké nájsť niekoho, o koho sa oplatí bojovať, pre koho sa oplatí žiť...
3. Peter_piper
Opytaj sa blackkkkgirlll
16. decembra 2007 o 14:40 späť hore140514 THO CO MA AKO IT A JA ZE PRECO SA MI STIMUTHA ?
ano to je
ale ako to zistim? -pozriem okolo seba. vidim neludske utrpenie a nestastie, vidim zlobu a zavist... vsade okolo sa vynaraju veci ktore jednoducho vidiet nechcem. Naivita je krasna vec, verim, ze vsetko je mozne, staci chciet, verim ze prave ja som kamienkom ktory spusti lavinu. ale preco by som mala byt?
Co je teda na tomto svete vlastne nadherne? Miesta? cas s nimi zatoci. Ludia? mohla by som povedat, ze ludia su dovod preco je svet taky aky je... -zniceny. Ale nepoviem Su to totiz prave ti ludia vdaka ktorym je svet nadhernym miestom nie vsetci ludia, nie rovnakym sposobom, ale kazdy svojou ciastkou prispeje k tomu, aby mi stalo za to byt na tomto svete a v tejto krajine.
a bojovat za svet?
nuz, ako sa da bojovat? urcite nie so zbranou v ruke ako si myslia niektori svetovi vladci... vid diskusia ku 3. svetovej vojne... ano, veci sa daju riesit inak. Len dufam, ze sa na to velmi rychlo pride.