Lebo peniaze sa daju vyuzit aj rozumne. Zdravie ma clovek len jedno a zdravotnictvo komentovat netreba. A ozranov nemam rad a to je jedno ci piju 24/7, alebo prilezitostne ... lebo prilezitost si vzdy najdu.
Pijem asi tak 6X za rok maximalne. A nepijem preto že mi to enjak nechutí a hlavne , ked tvrdo trenujem a v paitko tu drinu zabit alkoholom nemá význam...
ked som smadna dam si vodu a aj preto ze nechodim na miesta kde by bola prilezitost pit pretoze ma nezaujimaju. jednoducho to nepotrebujem ku stastiu asi tak
nikdy som nepil a ani nechcem, dôvody prečo rozpisovať nebudem no vždy som sa dokázal zabaviť bez alkoholu aj keď som často "suchár" a ľudia ma kvoli tomu nikam nevolajú ... však viete v piatok podvečer si zresetovať hlavu ... dokážem sa baviť normálne ja bez toho ... ako napríklad tancovať polonahý na stužkovej bez kvapky alkoholu keď všetci boli už v nálade nedokáže hocikto
nechýba mi to...moc mi to ani nechutí (chutia mi asi dve alkoholové veci a tie sú moc drahé ) .. som naspeedovaná aj bez alkoholu a viem sa patrične aj zabaviť ... raz za rok nepoviem ale ani to nie rozbiť sa...v tom nevidím zmysel.
Tak premna tato diskusia asi neni ja som notorik jak svina uz ani nwm s kym som sa kedy zaco pohadal co som komu povedal kde som kedy bol co som robil . Preto vam radim nepite ked to neviete kontrolovat lebo budete jak ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a zabudnúť na žiaľ takisto ....
naviac mi to vôbec nechutí ....
2. Väčšina alkoholu mi nechutí. Keď už tak drink, alebo víno
3. Pri žene mi to príde trochu neestetické.
4. Pivo nie je alkohol
Skôr mi vadí,že niektorí ma nedokážu pochopiť
2. zbytočne vyhodené peniaze
3. čas pitia + čas dávania sa dokopy = premrhaný čas
4. čas = peniaze => premrhaný čas = premrhané peniaze (2.)
smútku sa ľahšie zbavím s hudbou
k životu to nepotrebujem
nemám toľko prachov aby som ich prechĺastala
a asi stačí...
2.nepacia sa mi vysledne stavy
3.peniaze vrazam do inych veci
2.Robim uz dost blbosti aj bez toho
3.Z alkoholu sa osprostieva
4.Je to pod moju uroven