Vitám , mám dve otázky:1. čo pomôže odbúrať stres alebo zmierniť stres ? totiž chvejem sa jak vibrátor pred niečim veľmi dôležitým aj keď som pripravený
2. musím ísť na prijimačky s rodičom na str. školu ?
Odpoveď máš v názve fóra. Zmena stravy, odporúča sa doplniť viac maku (pomletého tesne pred konzumáciou) a vlašských orechov. Dobré pre mozog. .)
Na druhú otázku Ti neviem odpovedať.
podľa mňa je trápne,keď ide niekto na prijímačky s rodičom,minule boli prijímačky na našom gympli a keď som videla tie snobské rozmaznané decká s rodičmi,tak mi bolo zle. teda šak som už veľký chlapec/dievča idem na prijímačky a do školy sám,som predsa šikovný chlapec/dievča a nepotrebujem,aby mi rodičia platili moje ,,úspechy'' a výsledky v škole.
a podľa mňa na stres,neviem,počúvať hudbu,dobre sa pred niečim dôležitým vyspať,zhlboka sa nadýchnuť,povedať si,že o nič nejde,keby to nevyjde,nič sa nedeje.. akokoľvek to dopadne,bude to fajn,tým že sa budeš stresovať nič nezmeníš k lepšiemu,skôr to poserieš,tak proste pokoj,snažiť sa spraviť maximum a ak by to náhodou nevyšlo,tak čo už.. netreba mať nikdy príliš vysoké očakávania,treba sa nechať prekvapiť. a okrem iného,prijímačky na sš vôbec nie sú veľká vec,aj tak ich spraví každý a každého niekam vezmú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
2. Zhúl sa - odbúraš stres zaručene.
3. Nie, nemusíš.
Na druhú otázku Ti neviem odpovedať.
2. Nemusíš to je jasné....
a podľa mňa na stres,neviem,počúvať hudbu,dobre sa pred niečim dôležitým vyspať,zhlboka sa nadýchnuť,povedať si,že o nič nejde,keby to nevyjde,nič sa nedeje.. akokoľvek to dopadne,bude to fajn,tým že sa budeš stresovať nič nezmeníš k lepšiemu,skôr to poserieš,tak proste pokoj,snažiť sa spraviť maximum a ak by to náhodou nevyšlo,tak čo už.. netreba mať nikdy príliš vysoké očakávania,treba sa nechať prekvapiť. a okrem iného,prijímačky na sš vôbec nie sú veľká vec,aj tak ich spraví každý a každého niekam vezmú