nik nie je nemožný... je určite niečo čo ťa baví, čo rada robíš a ako väčšinu času tráviš svoj voľný čas...
... mojou veľkou záľubou je hudba - mám na ňu talent. Hrám už 17 rokov na husliach a zatiaľ ma to baví... takisto si myslím, že mám talent na kresbu, len už som dlho nekreslila...
kazdy ma na nieco talent...urcite...len ho objavi skor alebo neskor. ja by som mohla povedat ze mam talent na anglinu, kreslenie a mozno jazdu na koni a bedminton
no každý má na niečo talent to je isté... len niekomu to trvá dlhšie na to prísť a niekomu kratšie...je to len o tom čase, ktorý venujeme sebe a svojmu svetu
teraz mi napadlo.. rata sa medzi talenty i to, ze sa dokazem smiat takmer vkuse.. resp ze som v kuse stastny?? lebo ja si myslim ze vela ludi to nedokaze
no ja dokazem presvedcit kazdeho o svojej pravde, mam pocit, ze by som sa dokazal presvedcit aj o tom, ze som ty proste rad polemizujem (medzi polemizovanim a hadanim je rozdiel, aj ked niekedy po mne lietaju predmety, ked nestichnem
a este mam podobny talent ako @22 , a... vsetko co chcem sa mi splni... cize mam talent na zelania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
... mojou veľkou záľubou je hudba - mám na ňu talent. Hrám už 17 rokov na husliach a zatiaľ ma to baví... takisto si myslím, že mám talent na kresbu, len už som dlho nekreslila...
papulovanie presviedcanie inych a mnoho dalsich.. no bezvyznamnych.. napr si dokazem zaviazat snurky, umyt zubky
ale spravim si reklamu.. zhodnotte samy ci mam alebo nemam talent.. ved na to su tu blogy
No dost velky talent mám na pc hry Esl 40 miesto sklanom slušne ne
Potom viem dost ludi prehovárať motivovať a mám talent na prílákanie problémov XD
a idú mi jazyky, nemčinu ovládam, ptm sa učím anglicky, španielsky a už aj francúzsky...
ale prečo som na birdz no presne koli blogom ako niekto predomňou napísal.
aj s timy 10% je to pravda.
a este mam podobny talent ako @22 , a... vsetko co chcem sa mi splni... cize mam talent na zelania