Mne vôbec nevadí či tu niekto bude vedieť po čom ja túžim, lebo mám iba dve také veci po ktorých v živote túžim. Byť niekedy schopný mať vlastnú rodinu a konečne nemať problém so zubami a mať ich v poriadku tak ako sa to bude dať spraviť najlepšie. Keď bude aspoň to druhé dokončené budem spokojný.
Ja som skromná, mojou túžbou je život bez väčších problémov. Chcem dom, jedno-dve deti, manžela, s ktorým sa budeme milovať a dosť peňazí, aby sme mali to, čo potrebujeme, plus občas na nejakú dovolenku. Mať prácu, ktorá sa mi bude páčiť. Aby sme si mohli užívať život a nepočítať každý cent. Byť proste šťastná.
Okrem takých tých blbostí ako byť pilot F1, alebo dostať sa do reprezentácie... ako Myslel som, že reálne je, že budem mať vzťah, ktorý sa potom po rokoch užívania si zmení na manželstvo... oproti ostatným chalanom som to vnímal tak, že oni sú nezrelí, myslia ako deti stále, správajú sa ako deti a ja taký nie som, že to proste bude stáť za to v tomto ohľade.
Ale nestálo to za to, nestojí. A nič nechcem. Nemám ambície v rámci kariéry, je mi v podstate jedno kde budem robiť, akože nie je... ale proste len nech je to robota z ktorej vyplaty sa dá žiť. Neviem prečo žijem. Úplne zbytočne. Nič nie je moje. Nič neviem spraviť. ... Pokým nemáš príjem, a nevypadneš bývať preč z domu tak je to ako väzenie.
@wistingher všimla som si, že akýsi obraz naplnenia v živote (či už finančne alebo vo vzťahu) je tajnou túžbou mnohých z vás. Je to fantastické vidieť, že ľuďom, najmä aj mužom, na Tom veľmi záleží. Verím, že pokiaľ to vo svojom srdci pestuješ, tak ti to jedného dňa prinesie to vytúžené ovocie.
Ja vsetko podstatne mam... som stastna.. mam super muza, on ma super zenu, mame 2krasne uzasne deti, mame byt, auto, lasku, mam pracu, ktoru milujem,.. studujem vyskuexterne, mame obaja rodicov, ktori nam pomahaju, neviem, co by som este viac mohla chciet...
@alexandrika milá moja, máš moje sympatie. Veľmi pekné a silné želanie, pretože je veľmi náročné sa odosobniť od názoru druhých. Držím palčeky a pripíjam na tvoje odhodlanie.
Chcem byť konečne zdravá. A chcem, aby aj môj partner a najbližší zostali zdraví. A... v určitom zmysle by som sa chcela viac dostať "k sebe". Ak sa tomu dá rozumieť To je všetko. Ostatné mi je tak nejak u prdele.
@pubertslatinocelny Puuuubiii, ty si mi pokazil wannabe hlboký koment! to je sakra inšie! O bytí "pri sebe" po tomto roku viem tiež viac než dosť, ver mi
...a viem.. Vďaka ti. A tiež ti prajem nech sa ti v roku 2021 len dobre vodí. Nech si zdravý ako repa, šťastný ako blcha a spokojný jak prasko v žitku!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Ale nestálo to za to, nestojí. A nič nechcem. Nemám ambície v rámci kariéry, je mi v podstate jedno kde budem robiť, akože nie je... ale proste len nech je to robota z ktorej vyplaty sa dá žiť. Neviem prečo žijem. Úplne zbytočne. Nič nie je moje. Nič neviem spraviť. ... Pokým nemáš príjem, a nevypadneš bývať preč z domu tak je to ako väzenie.
Ak to nevyjde, chcem robiť slovníky.
inak zdravie ti urcite prajem, ved vies!
...a viem.. Vďaka ti. A tiež ti prajem nech sa ti v roku 2021 len dobre vodí. Nech si zdravý ako repa, šťastný ako blcha a spokojný jak prasko v žitku!