Chcela by som vas poziadat o radu vramci soc,tento rok ju robime a ja vobec neviem o com mam pisat.. rozmyslala som nad alzheimerovou chorobou alebo niecim zo psychologie, ale neviem cim.. vopred dakujem za rady
My sme mali témy dané profesorkou a museli byť zamerané na slovenský jazyk a literatúru ..tak buď rada ako to máš a ak by ti to pomohlo tak som mala tému Korešpondencia v minulosti a dnes
hlavne si nedávaj dejiny psychológie ako ja. Najskôr že dobre, fajn, tá téma je zaujimavá. Potom došlo na konzultácie, skoro ma šlahlo v tom kabinete (mala som hroznú konzultantku), potom sa mi pri slove SOČ zdvíhal žalúdok, z tej témy mi bolo na zvracanie, keď som mala ísť prezentovať, myslela som, že sa zosypem (takéto prezentácie nie sú pre mňa), ale nakoniec to dopadlo nad moje očakávania, keďže som strašne paranoidná. A tiež sa vyhni téme rasizmus, to mala spolužiačka a je to tá najhoršia téma, aká sa dá dať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Nárazu by si z psychológie dala Život po zmene pohlavia
A nemáš na moju SOČ-ku, ja robím o sexualite