...máš také miesta ,kde si spomenieš na všetko zle čo by ti mohlo hroziť. Ja napríklad keď idem na plaváreň a spokojne si tam plávam mi prebehnú hlavou všetky najčiernejšie myšlienky čokoľvek som donedávna spravil alebo povedal tak tam to vidím ďaleko pes
@neviem556 tak to som mal tiež jedným časom tak som začal počúvať rádio... ale keď som ho vypol tak depka znovu potom som s rádiom aj spával a všade chodil... a po pár mesiacoch sa to spravilo a ostalo to len na plavárni tak som tam pravidelne chodil... a teraz to viem celkom fajn ovládať
je veľa miest kde dostanem nostalgické záblesky, alebo na nich nejak inak dostanem pesimistické myšlienky, napr.
opustená budova na solivare v prešove, kde sa ťažila soľanka tuším na smatanovej ulici, opustená kotoľňa pri potoku sekčov a potom už len také pasáže v niektorých lesoch, v prírode ale i v meste,
je ich mnoho, na niektoré si aj tak nespomeniem, a ostatné sa mi nechce spisovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
vyhrávať ,ale naučiť sa
prehrávať."
opustená budova na solivare v prešove, kde sa ťažila soľanka tuším na smatanovej ulici, opustená kotoľňa pri potoku sekčov a potom už len také pasáže v niektorých lesoch, v prírode ale i v meste,
je ich mnoho, na niektoré si aj tak nespomeniem, a ostatné sa mi nechce spisovať
fakt také opustené miesta najmä , amfičko, kým ho neopravili ...