Dobre, som v poslednej dobe dosť sentimentálna, ale myslíte si, že v živote je to tak, že nakoniec aj tak skončíme s tou pravou/ osudnou osobou pri našom boku? Prípadne skončíme osamote, lebo nám to tak bolo súdené? Veríte vôbec, že v živote je všetko tak
na prave/lave neverim, ani na osud nejako, proste ak mi bude s zenou skvele a budem stastny (ako napriklad teraz) tak budem s nou az kym ma netrafi slak
Vsetko ma svoju pricinu a kazdy cin ma nasledok. Nic nieje nahoda. Tato veta zaroven podporuje a zaroven vyvracia teoriu o osude ludi a veci, pretoze osud je pevne dany a zaroven moze byt zmeneny. V sachu je situacia kedy jedinym moznym tahom je nepotiahnut. Z toho vyplyva ze osud je dany kazdemu cloveku s nekonecne vela moznymi priebehmi a este viac moznymi koncami a clovek si sam vybere cestu svojho osudu ktory ma dopredu urceny. tot moj nazor cize k tvojej otazke mam odpoved: ano aj nie zalezi od volby pretoze obe moznosti su mozne dovtedy kym sa nerozhodneme...
Neviem či je to tak, ale ja verím, že všetko čo sa v našom živote deje, to dobré aj to zlé má nejaký význam a že raz nájdeme toho pravého/pravú, ale samozrejme len vtedy ak ju hľadáme..
ja len viem, že ľuďom veriacim v Boha sa podarilo nájsť pravú lásku i v druhej osobe, lebo sa za to i modlia. Ide o to, že sama sa nakoniec rozhoduješ s kým chceš zdieľať takto život, čiže je celkom možné, že nežije len jediná pravá osoba pre teba. Silný vzťah vznikne časom, treba trpezlivosť, mať zodpovedané otázky o sebe - byť vyrovnaný sám so sebou, mať sa rád, nie narcisticky samozrejme. Až potom je človek akotak pripravený. Budovať ho na základe niečoho spoločného, upevňovať dôveru... "Láska sa neučí. Láska sa dáva."
"Láska znamená spoločne sa pozerať na to isté pohorie, a predsa ho vidieť odlišne."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a to "ostať s..." je relatívne. väšinou partneri nezomrú v rovnakú sekundu. takže ak to vezmeme doslovne, tak väčšinou neostanú...
ja len viem, že ľuďom veriacim v Boha sa podarilo nájsť pravú lásku i v druhej osobe, lebo sa za to i modlia. Ide o to, že sama sa nakoniec rozhoduješ s kým chceš zdieľať takto život, čiže je celkom možné, že nežije len jediná pravá osoba pre teba. Silný vzťah vznikne časom, treba trpezlivosť, mať zodpovedané otázky o sebe - byť vyrovnaný sám so sebou, mať sa rád, nie narcisticky samozrejme. Až potom je človek akotak pripravený. Budovať ho na základe niečoho spoločného, upevňovať dôveru... "Láska sa neučí. Láska sa dáva."
"Láska znamená spoločne sa pozerať na to isté pohorie, a predsa ho vidieť odlišne."