prvych 5 slajdov a uz som sa skoro dogrcal a vyjebal komp von oknom. to su take sracky toto. dalai lama chce tak akurat kokot do huby vlozit nekomu a ne prijebancov aby si robili nejaky fagg test -.-
Prvu otazku som riesila na zaklade toho, co tie zvierata produkuju pretoze k nim neprechovavam sympatie a tym padom je u mna hrdost (tyger) na predposlednom mieste co si myslim, ze je na prvom.
V druhej ulohe som k macke priradila zneuzivanie.. nemyslim, ze to charakterizuje mojho priatela
K moru som priradila klud a moj zivot rozhodne kludny nie je
A predpokladam ze ku kave skoro kazdy priradil energiu takze..
K cervenej som priradila priatela.. to by sedelo
inak si nemyslim ze to ma velku vypovednu hodnotu a koniec je trapas
ta prva uloha: dajme tomu....druha uloha: neuveritelne ucelove, pravdaze k psovi si clovek pise pekne veci a ta kava vobec nevysla ....tie farby...to uz radsej nehodnotim a koniec typu posli dalej bol taky zajeb, ze cely test stratil akukolvek serioznost, ktoru mohol ziskat...
Najdôležitejšia je pre mňa hrdosť, potom kariéra, rodina, peniaze a najmenej láska.
Moja osobnosť je klacek. Moja partnerka bude chlpatá. Moji nepriatelia sú špina. Sex si vysvetľujem ako hnedý, takže asi som fekalista. Môj život je soľ (to nieje zlé, veď soľ nad zlato).
Môj najlepší kamarát je osoba na ktorú nikdy nezabudnem. Jeho druhého najlepšieho kamaráta považujem za svojho skutočného priateľa. Skutočne milujem fiktívnu rozprávkovú postavu Emu ( » www.rozpravky.tv/mame-emu-ema-ma... ) Osoba do ktorej som zamilovaný a s ktorou byť vo vzťahu je môj sen je moja spriaznená duša. A jedna kamarátka je tá, ktorú si budem pamätať až do konca života. Musím to poslať 39 ľuďom a moje želanie sa splní v piatok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
V druhej ulohe som k macke priradila zneuzivanie.. nemyslim, ze to charakterizuje mojho priatela
K moru som priradila klud a moj zivot rozhodne kludny nie je
A predpokladam ze ku kave skoro kazdy priradil energiu takze..
K cervenej som priradila priatela.. to by sedelo
inak si nemyslim ze to ma velku vypovednu hodnotu a koniec je trapas
Ale ostatné farby mi sedeli
Ostatné veci boli blbosť
Moja osobnosť je klacek. Moja partnerka bude chlpatá. Moji nepriatelia sú špina. Sex si vysvetľujem ako hnedý, takže asi som fekalista. Môj život je soľ (to nieje zlé, veď soľ nad zlato).
Môj najlepší kamarát je osoba na ktorú nikdy nezabudnem. Jeho druhého najlepšieho kamaráta považujem za svojho skutočného priateľa. Skutočne milujem fiktívnu rozprávkovú postavu Emu ( » www.rozpravky.tv/mame-emu-ema-ma... ) Osoba do ktorej som zamilovaný a s ktorou byť vo vzťahu je môj sen je moja spriaznená duša. A jedna kamarátka je tá, ktorú si budem pamätať až do konca života. Musím to poslať 39 ľuďom a moje želanie sa splní v piatok.
Ne ze ta tu roztrhne O.o