myslím že do istej miery je to pravda, napríklad to ako vnímam seba má vplyv na to ako ma vnímajú ostatní a podľa toho sa ku mne správajú. ale to že svojou mysľou dokážem ovplyvniť to či budem meškať do roboty je podľa mňa už blbosť.
Citala som to, bolo to tam dost prehnane ale ano, verim na to ze clovek si dokaze silou mysle dotiahnut velmi vela veci. Neraz sa mi to dokonca stalo..ale az po roku alebo tak..po istom case
Mne sa tiež už viackrát stalo, že som svojimi myšlienkami pritiahla do života určité veci, ale nejak somsi to neuvedomovala, pokým som si ten film nepozrela.
Tiež si myslí že je to tam tak trochu prehnane prezentované, ale určite je to pravda.
ja som čítala secret,power aj magic ..aj film som videla a môžem potvrdiť ,že veci ako pozitívne (takisto aj negatívne) frekvencie mysle naozaj priťahujú vecí, ľudí a okolnosti ..ako je to mierne zidealizované v tom filme..napr že vyhráš milión a tak..treba aj pohnúť zadkom pritom
sama som sa chvíľu nemohla dostať cez to pozlátko..no potom som to celé pochopila a začalo to u mňa fungovať
veľa šťastia
@trtken
pane, ak ste znechutený tým že vám práve odišli najlepšie roky života, nekompenzujte si túto skutočnosť na mne.
Nie som nikto zúfalý ani naivný, iba uvažujem nad chápaním a fungovaním tohto sveta, aby som ho nasledujúcich 10 rokov mohla využiť lepšie ako zrejme vy.
Hm.. The Secret sa mi zdá dosť prehnané.. ale skúste knihu Šlabikár šťastia od slovenského autora - Pavel "Hirax" Baričák tam je to tak jednoduchšie pre nás nechápavých Slovákov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Tiež si myslí že je to tam tak trochu prehnane prezentované, ale určite je to pravda.
sama som sa chvíľu nemohla dostať cez to pozlátko..no potom som to celé pochopila a začalo to u mňa fungovať
veľa šťastia
pane, ak ste znechutený tým že vám práve odišli najlepšie roky života, nekompenzujte si túto skutočnosť na mne.
Nie som nikto zúfalý ani naivný, iba uvažujem nad chápaním a fungovaním tohto sveta, aby som ho nasledujúcich 10 rokov mohla využiť lepšie ako zrejme vy.
ano, svet funguje aj tak, že istí jedinci veria v imaginárne bytosti a tajomné sily... už chýbajú iba jednorožce a veľké špagetové monštrum...