Tiež sa vám niektorý ludia vtierkajú od strachu? ...
napríklad ja s kamarátom sme išli po meste a nejaký týpek ktorého ignorujeme totálne ale poznáme sa tak stále čavte chalani jak sa máte a uteká nám ruky podávať a vždy ho pošleme do .... a ideme ďalej
ľudia ja som to nemyslel v zlom akože ... bolo to na zasmiatie sa ... a ja odzdravím len nie jeho no ... a s tým že taký rešpekt len idioti majú no čo ja som si to priznám kľudne
@11 mne je jedno čo si o mne kto myslí a keď to nebolo smiešne sa ospravedlňujem a tak čo som trápny ja sa nebudem správať kvôli niekomu inak a nebudem skákať kto ako píska a myslím že tak by to malo byť a za to že ma súdiš podla jedného fóra myslím že to je troška blbé .. neber v zlom ... ale ako si hovorila nepodarilo sa mi fórum dobre nebolo smiešne ale odsudzovať ma nemusíš ...
vam tiez asi nedoslo to ze ho asi ignoruje a nezdravi preto ze ten dotycny ho nejako podrazil alebo nieco take a dotycny to vie ale aj tak za nim stale dolieza a robi sa ako by bol jeho najvacsi kamos ... HEATROW
heatrow je moj kamos a poznam ho dlho a je to uplne ten najlepsi kamos akeho poznam ...a vy co ho za jedno nepodarene forum a in chujoviny odsudzujete ste ubohy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@hajzelodkosti jeb na to ....
BTW ... končím s týmto fórom .. odsudzujte si koľko chcete .. čus
Ty raz pochopis ze ludi si treba drzat pri sebe a nie od seba