Ak by bolo tlačítko ktoré keď stlačíš, získaš 2000€, ale niekto vďaka tomu vo svete zomrie (v kľude aj tvoj blízky), koľko krát by si zariskoval a stlačil toto tlačítko?
@chevro nebola som si istá, preto som to radšej s takou určitosťou nepovedala
(a k téme: jedine, ak by som si bola istá, že to nebude nik známy (ani blízky známy známych) a ten dakto umrie bezbolestne a nik nebude trpieť, to by som mačkala a mačkala a bola by som bohatá a svet by už viac nebol preľudnený )
ťukal by som do zblbnutia, a keby som náhodou zabil niekoho koho mám rád tak by som sa išiel vyfetovať a potom by som ťukal ďalej až kým nezomriem aj ja -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» www.birdz.sk/forum/situacia-...
» www.birdz.sk/forum/cierne-tl...
» www.birdz.sk/diskusie/box/47...
atď, atď... ale tento ponúka najmenej peňazí
(a k téme: jedine, ak by som si bola istá, že to nebude nik známy (ani blízky známy známych) a ten dakto umrie bezbolestne a nik nebude trpieť, to by som mačkala a mačkala a bola by som bohatá a svet by už viac nebol preľudnený )
nepochybujem o tom, že aj mňa by hocikto, kto ma nepozná, takýmto spôsobom vymenil za prachy. hold, krutá realita.
vieš, koľkým by som preukázala službu? taký pokoj by tu zavládol
A navyše, ako by si vedel že to práve ONA to spravila?
Ale nobelovku som este nedostal...
Zivot je nefer..