Cestou do kuchyne sa mi tak zatočila hlava hergot som sa musel rukami zapreť o steny aby som sa nezd*bal jak hnilá hruška (ľudovo povedané ) Valasy . už sa to opakuje asi rok čo mi je a čo by som mal zmeniť?
Tvoj krvný systém sa nestihol prispôsobiť tvojej výške.. dosť často sa pri tomto stáva, že konce končatín môžu byť studené nič si z toho ale nerob a nastiesňuj sa kvôlii nízkemu tlaku.. tiež som to podobne mával ale prešlo to a to meriam 197cm
Môže to byť všeličím, aj vysokým tlakom, nedostatkom nejakého vitamínu/minerálu alebo aj zo stravy, kedy ješ priveľa cukrov a keď sa náhle zvýšia alebo znížia, môže dojsť k závratu.. Každopádne, ak ťa to trápi dlhodobo, navštív svojho lekára.
eh... to mi pripomenulo ako som raz zbieral zemiaky a samozrejme že som bol pri tom zohnutý... keď som sa zodvihol, zatočilo sa mi v hlave ako vždy, zatmelo pred očami ... hovorím si že v pohode, ešte 2-3 sekundy a prejde to... hej určite... mozog sa na okamih vypol a jeblo so mnou na zem..
takže pozor na to
Diagnostika u lekara - ja som bohuzial na vlastnej skusenosti zistil že v Nemecku majú lepšie diagmostické postupy a prístroje pre papagájov / ale treba si to relativne draho zaplatiť/ ako u nás na slovensku u priemerného všeobecného lekára.
Teraz k veci -
možno chrbtica - možno nie je toho tak vela že ťa čaka asi toto.-interne,krv,tlak,neurologia,krcne,vysetrenie sluchu,ocne...
@google123 LEBO JA som Laker alebo ako sa to vraví .
Mne sa táto anomália stala pri registrácií takzvaný dualizmus že som loginutý cez fb ale aj cez účet a to sa nejako spárovalo v 2 názvy nuž veľmi komplikované
@pan-velkomozny ja som to mala z nízkeho tlaku. Prvý krát som počula tlmene, potom sa mi zahmlilo pred očami (rozumej všetko bolo rozmazané a postupne nadobúdalo čiernu farbu) a potom som odpadla ... A aby bola sranda, tak prvý krát to bolo ešte na základke koniec školského roka, tak som bola atrakciou. Ale pri postavení sa z postele zvoľ metódu otoč sa na bok(hlava, trup, nohy), pokrč kolená, pritiahni kolená k bruchu, polož nohy na zem a rukou sa podopri pri postavení sa.
A keď máš pocit na odpadnutie tak si sadni, ľahni najlepšie nohy si daj do 30cm výšky (použi stoličku, stenu) a samo to prejde. Dobre je potom si zmerať tlak, a choď k lekárovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale nic ti neje, neboj sa, nizky tlak mas a ten je furt lepsi jak vysoky
takže pozor na to
Teraz k veci -
možno chrbtica - možno nie je toho tak vela že ťa čaka asi toto.-interne,krv,tlak,neurologia,krcne,vysetrenie sluchu,ocne...
Mne sa táto anomália stala pri registrácií takzvaný dualizmus že som loginutý cez fb ale aj cez účet a to sa nejako spárovalo v 2 názvy nuž veľmi komplikované
A keď máš pocit na odpadnutie tak si sadni, ľahni najlepšie nohy si daj do 30cm výšky (použi stoličku, stenu) a samo to prejde. Dobre je potom si zmerať tlak, a choď k lekárovi