no ja ich mam tolo,že nevim de žačať ale ja to ani neberiem ako trapasy ale ako prču...je dobre ked sa clovek dokaže zasmiat aj sam na sebe....tag napriklad
raz som stala s kamoskami v bufete a isli sme si nieco kupit a predomnou stal nejaky chalan...starsi odo mna..za mnou kamoska a potom už nikto....no a ta kamoska mu capla po zadku a on sa otocil a ostal kukat na mna,že či mi hrabe ...tag som mu s usmevom povedala..mmm dobrý...a zacal sa rehotat
a teraz som si spomenula na jeden fakt dobry
že rano som utekala na bus do školy a už už som vstupovala do busu a zaroven sa zatvarali dvere...no neostal mi ruksak vonku a ja v buse...parada a najlespsie bolo že autobusar si to nevsimol a na dalsej zastavke ani nestal..tag sa na mne good bavil celý bus ...a potom taký ujko silou mocou roztvoril tie dvere a ja som vbehla dnu...fuuu ftedy mi to až take vtipne neprislo ale teraz ked to niekomu poviem tag sa good suuulame
napisem vam aj ja niake tie moje trapasy...takze,raz som volala na inzerat ze mam zaujem o stvorkolku a ked som dotelefonovala tak ma napadlo ze som sa predsa len nieco zabudla spytat..bolo mi hlupe volat opet v mojom mene,tak som zavolala,zmenila si trosku hlas...ale po chvili sa ma ten muz pyta:,,Pani ale ved vy ste k nam pred dvoma min. volali..a ja taka:Nie,ja som to nebola...a aj tak sa to prevalilo,on sa smial,ale ja som sa citila ako male decko,....a druhy trapas,..ked som bola na prechadzke so psom a s kamaratmi,pes sa ,,vyspinil,, na niakej ulici a ten pan co byval oproti bol taky zlaty ze mi doniesol lopatu aby som si to za nim upratala..
Môj trapas bol ten keď som od jednej našej známej dostal k stuškovej obálku a ja som povedal že to nemuselo byť a že si nemala robiť drahoty...No bola v nej len pohľadnica...
ahahah looool to bolo dobre poviem vam trapas jedneho mojho kamosa boli sme na vylete (neviem uz kde) a zrazu sa strasne rozprsalo a jedine miesto kam sa dalo schovat bol kostol tak sme tam isli a bola prave omsa sme sa teda pripojili a knaz povedal podajte si ruki na znak pokoja on nechapal co sa robi a podal starenke vedla neho ruku a povedal eter Capka tesi ma
bola som s havinom na prechadzke...no a v ten den sme mali na obed španielskych vtačkov...omotaných cverenkou... ....no a rikinko si nenapadne chodil vyberat tie cverenky do smetiaka...on ho dokazal otvorit a tag...no a ked som si to vsimla už mal nejake 2-3 v sebe....a vecer ked som s nim bola na tej prechadzke,tak zacal kadit...akurat pred vchodom de stalo najviac people a šeci sa isli popukat ked tam kadil a tag..no ale to ete nic nebolo...najhorsie bolo,ked mu to ostalo visiet na cverenke a nevedelo sa to odtrhnut...zacal mi tam knucat a behat furt dokola...tak som nevedela čo mam robit....tag ma napadlo,že zoberiem 2 paličky a nejak tu cvernu omotam a otdrhnem..no lenže rikinko zacal pobehovat kade tade a furt knucal....nakoniec som ho dobehla pred tou bandou a podarilo sa mi dieru vypárať ....no tí sa išli potentovat..ale už to bolo smiešne aj mne ked som ho tam nahanala...no bola prča
DD,, no sranda D..nemozem, fakt..heheeee,,mne sa stava kopec trapasov, take mensie, ale predsa..ted napiisem zopar, na ktore som si prave spomenula, jo ??
..tak napr. vcera sa mi stalo, idem si zo skoly, uuplne good naladicka, sak jasne, ako inak, zo skoly len s usmevom ,,no a ja mam taky poslabsii zrak, heh..mam nosit skulky, bo nevidim ani dva metre pred seba DD..aaa tak ja ich nenosiim dako, na to potom aj doplacam,,tak si ficim zo skoly a zrazu sa mi zazdalo, ze vidim kamosku, jasneee..isto vam uz doslo, ze tu holku som absolut neznala a ja blba som za nou bezala ako kohut ,,len sa zasmiala a povedala ahoj D..a toto sa mi stava stale, proste skoro every day, vzdy zdraviim bud niekoho, koho vobec neznam abo nezdraviim, lebo nevidim
..alebo iny..som isla busom do skoly, a drzala som sa operadla sedacky, podo mnou sedela daka zenska s kabelkou..ci kufrikom abo co to bolo ,,a prisla zakruta, tak ma hodilo, prve, co som schmatla, bol ten kufrik a ona si myslela ze som nejaky zlodej a zacala na cely bus na mna skriekat, co si to dovolujem..a cely bus mal oci na mne ,,zatim staci..
To ja vam zazivam vkuse trapasy. Napriklad vzdy ked sa s babami rozpravame o nejakych chalanoch. Ja zacnem o nich hovorit rozne veci a oni za mnou stoja. Takze to vsetko pocuju. A ja vtedy uz nie som cervena ale doslovne fialova.
ja som si zas spomenula na jeden....že to bolo cez zimu....no isla som busom a stala som pri dverach a bus natrieskany a akurat vystupovala taka tetka co mala dlhy kabat az po zem a jag isla dole schodami som jej na ten kabat stupila no a teta z toho posledneho schodu ne a ne zostupit
no a tiež som mala jeden podobny s tou slepotou.....idem si po nasej pešej zone a zrazu v dave zbadan kamosku...na celu pesiu zonu som zacal vyblakovat bizy biiiizy...a najlepsie bol,že som si myslela,že sa schvalne neotača,tag som este dodala,že: ja ty delbilka,čo sa robiš,že ma neočuješ ....v tom sa otočila a ja som zdvihala ruku že ej zakyvam a jag som zbadala,že to neni ona,tagsom sa v momente otočila a zakývala na druhu stranu....
takze na nieco som si vazne spomenula Bola som aj s mamou a so segrou nakupovat v jednom bratislavskom nemenovanom nakupnom centre a uz sme strasne dlho nakupovali, boleli ma nohy a podobne... mama so segrou vliezli do jedneho obchodu a ja som ich cakala pred vzkladom nasledujuceho obchodu... a pozerala do blba a myslela uplne na vselico ked tu zrazu segra sa vedla mna postavila a vravi, toto je ten novy vymakany obchod a ja na nu ze hej? Tak podme tak, spravila som ze vpravo bok vykrocila som a odrazu sa ozvalo jedno velkeee BUUUUM, vsetci ludia sa otocili a to ja som vrazila do vykladu toho obchodu no ako niekto sa aj rehotal, ale mne vsetko nebolo jedno, tak som spustila, ze :+||@ :}P!:@ !@ !*/+;:
..cez prestavku v skole som este so spoluziackou isla na wc-ko,,aa uz bolo po zvoneni, akurat sme mali mat etiku, ale kamoska sa dako dlho "vyrabala"..asi srajda abo co DD,,noo..a vravim jej:,,Pohni, bo nas Hasica zabije!!"(Hasica je profka, ale vola sa Haskova, Hasica je len prezyvka slight_smile:,,ona na to:,,Pockaaaaaaaj!!" ..tak cakam, minutu, dve...hmmm,,a potom vraviim, ,,Tak serme na Hasicu, aj tak jej profil nemusim vidiet, stara dievka, co nema chlapa,,nech sa strci !!"..a neuverite, kto vysiel z wc-ka naraz s nami !!!,,Hasica!! DDDDDDD..v triede nas dobre zdrbala,,som sa len smiala, ale ona na mna zacala vrieskat este viac....no tak trapas ked ju stretavam kazdy tyzden..vzdycky na mna tak zvlastne hladiii,,hmmm..preco asi ??? D
noo, tak ja mam trapasiky tiez stale, a najhorsie je sa nad ne nemozem akoze povzniest lebo sa strasne cervenamm....
ale taky jeden trapasik....tak ranomi ide bus do skoly o tristvrte na sedem a ja som vstala o pol.tak boli fofry-rychlo sa ucesat , vypit kakao este nejaky krem a ide sa..a pridem si na zastavku-na nej nemam nikoho znameho a vsetci na mna tak cumia ze chuda a ja som si myslela ze pre moju kratku suknu alebo preco a uz si nastupim do busu a na dalsej zasatavke nastupila moja kamoska.ta ked ma zbadala isla vybuchnut a podala mi zrkadlo.som sa isla prepadnut od hanby!!mala som na tvari krem tak ze:na cele, na nose a na licach bielu bodku-ja som si ho proste zabudla doma rozotriet:
Ja som raz bola v kupeloch, bol pekny slnecny den, tak som vysla na terasu, lahla si a zadriemala, zobudila som sa na to, ze je nado mnou akysi tien. Bol to jeden chalan, ktoreho som, mimochodom, neznasala. Keby tam len tak stal, bolo by dobre, no podla vyrazu jeho tvare a podla matnych spomienok (myslela som, ze sa mi to snivalo) mi doslo, ze ma pobozkal! Vsetci, co boli na terase sa na tom dobre smiali a ja som dostala histericky zachvat, vrieskala som ako zmyslov zbavena, potom som sa zavrela na izbe a zysok dna prerevala.
Pracuje na dispecingu a prijme zakazikov v SPP (plynari).
V urcitom obdobi pri nahravani stavu plynomerov si vsimla, ze u jedneho pana bol stav zle odpisany, myslim ze tam bolo napisane iba 3ciferne cislo miesto 4ciferneho. Tak zobrala telefon, ze zisti stav plynu telefonicky.
Zdvihol starsi pan predstavil sa a tie blbosti okolo a mama na neho:
M rosim vas mohli by ste sa mi pozriet na stav vasho plynomeru ?
P(Pan):Nie to by som teda nemohol.
M:??? Preco by ste nemohli ved staci zijst dolu a povedat mi tie 4 ciselka v ciernych polickach.
P:Ja sa na ziadny plynomer teda pozret nejdem, ani ma nehne ....
konverzacia prebehla nejako takto podobne a nakoniec ten pan povedal ze sa na to vykasle a mama tiez nasrata, ze "Co su toto dneska za ludia, ze posraty plynomer nevedia odcitat"
O par dni prisla na zakaznicke centrum k SPP do kancelarie nejaka pani a hovori: Dobry ja som vam prisla poskytnut ten stav plynomeru.... bla bla nepamatam si to presne len nakoniec vysvitlo ze ten pan s ktorym mama telefonovala bol tak trosku ... Uplne slepy
mna este niečo napadlo..ale to sa stalo uplne cudziemu človeku..to som len v nejakom časaku čitala.pisala to nejaka sestricka z kupelov..tagže:
odhoravalo sa to v kupeloch....babkovia a dedky isli do tej vajcovky...lenže každý zvlasť mal šatňu a tam sa vyzliekli do naha,lebo vo vajcovke musi byt clovek nahaty...no a tag sa v tej vajcovke postupne striedali,až prisla na rad babka ktora sa hanbila a nedala si dole bombardaky...jag už isla vliezt do tej vane tag jej sestricka hovori:teta ale tie bombardaky musia ist dolu,ved tu nik nieje...no tag babka dala dolu gatky a položila ich vedla na stoličku..ked po 15 minutach odchadzala zabudla ich tam...došiel na rad dedko a ked zbadal bombardaky natahol ich na seba,lebo si myslel,že to treba a vliezol do vane.ked to zbadala sestricka isla sa došťať a ja tiež
trieskal sa po zadku so svojou kamoskou a ta sa mu nachvilu stratila, ked ju uvidel, tak jej jednu tresol, no a namiesto kamosky sa otočila vážna profesorka zo školy, kt. si myslela, že jej dvori
chichi na mna proste nikto s trapasmi nemate... mne sa stanu kazdy den minimalne tri a to poriadne... fakt proste som v tom dobra napr ked som si po vystupe do busu pristupila suknu a spadla mi a ja osm sa zacala smiat a az potom som si ju zdvihla, alebo sa mi v uplne plnom buse otvoril dazdnik... tych trapasov v buse je fatk vela a celkovo kazdy den sa mi stane nejaky horzny trapas, mam proste talent ale aspon sa mame na com zasmiat
aj ja mam vela trapasov... napriklad minule vamchcem nastupit do preplneneho budu bo blbe spoje sa mi nechcelo cakat na dalsi... a hen idem uplne dopredu a som si nestihla dat dole tasku ta ma cvaklo ale aj v polke tela...ze ma skoro rozpucilo a ja v zachvate len zkriknem ze :"povedzte mu ze ma pricviklooooo!!" no a on otvori ja dam dole taasku a ide sa dalej ale tie pohlady na mna ehm.... no traps
Raz o tom napisem knihu bo tych trapasov zazivam neurekom.
Naposledy sa mi stalo, ze som nechtiac vyliala profesorovy 2 erlenmajerove banky s roztokmy chlorofilu - skoro ma zabil a na konci cvika mi povedal, ze mi to nikdy nezabudne. Na druhy den sa tak ponahlal s bicyklom cez chodbu, len aby ma nemusel nedajboze odzdravit.
fuha no pekne ludia, normalne ste ma potesili ze nesom sama kto zaziva taketo trapasy napr. mne sa vzdy stane ze pokazim alebo stratim nejaky dazdnik, raz som jeden nechala v bude ale to nevadi no a dokonca sa mi podarilo si jeden pokazeny zobrat v strasnom lejaku tak som ho nejako roztvorila a sla som do skoly an zastvaku a tam bol akurat moj kamarat ktory sa mi mimochodom strasne pacil vtedy (teraz sme naj kamarati)...no a jak sme sli do busu tak ten dazdnik s aproste nedal zatvorit a ja som ho tam nejako silno len stlacala a obtocila tou snurocokou ktora sa mi parkrat otvorila a modlila sa aby som dosla do skoly v pohode...nemusim ani pripominat ako s ana mne cely bus vratane kamarata smial
ked ma napadne dalsi tak ho napisem, mam ich vazne dost vela, tiez mam talent na trapasy
nooo teraz ma napadol jeden strasny s kamaratkami sme hrali trio na koncerte (flauta, ja som tam treti hlas)...nooo a celkom pekne by to slo keby sa prvy hlas trochu nezsekol a neprestal by hrat, no a za nou hned druha kamaratka a oni vam tam normlane prestali hrat, len ja som tam sla dalej a dufala ze sa tam konecne chytia, lebo v tej skladbe som len udavala rytmus...no a nakoniec sa aj chytili a hrali sme hralui a pri konci som ja krava zacala o tom rozmyslat, ska preco neeee, no a doslo mi to take vtipne ze co si ti ludia asi tak mohli mysliet a zacala som sa tam chechtat a jak to zbadali hente dve zlozili flauy aj oni a spustili sme vsetky ukrtne smichy aj s divakmi tak to bolo nase vystupenie ale aspon odchadzali s usmevom na perach..skoda ze nas ucitelka skoro prizabila
o joj na mňa sa trapasy lepia mne sa raz v meste, keď som vyberala peniaze z bankomat, zasekli peniaze v tej debilinke, z ktorej vyliezajú tie peniaze, som myslela, že ma šľak trafí....... DDdd alebo som sa raz v obchode zavadila taškou o kľučku alebo vyšla s košíkom von z obchodu........ milion krát sa podkla prešla cez červenú na prechode a okolo bolo strašne veľa ľudí a ja si idem alebo som obliala nechtiac byvalého s kofolou presne tam
ja som raz bola v jednom obchode a som otrebovala nove cizmy tak som sla k topankam a ako som tak sla pomedzi dva zastupy topanok ktore boli na sebe postavane (a medzi tymi zastupmi bolo dost malo miesta)a ked som bola na kraji tak som sa zachytila rupsakom o ten prvy stlpec topanok a som ich zhodila a som nevedela kam sa pohnut tak som urobila krok vzad a zhodila som aj topanky na opacnej strane tak potom zase krok vpred a vsetko som to tam zvalala nakoniec som sa otocila a to uz bol koniec komplet vsetko bolo rozhadzane topanky boli pomiesane dohromady a rozhadzane proste riadna sodoma gomora no nebolo mi vtedy vsetko jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
co si troska?
no ja ich mam tolo,že nevim de žačať ale ja to ani neberiem ako trapasy ale ako prču...je dobre ked sa clovek dokaže zasmiat aj sam na sebe....tag napriklad
raz som stala s kamoskami v bufete a isli sme si nieco kupit a predomnou stal nejaky chalan...starsi odo mna..za mnou kamoska a potom už nikto....no a ta kamoska mu capla po zadku a on sa otocil a ostal kukat na mna,že či mi hrabe ...tag som mu s usmevom povedala..mmm dobrý...a zacal sa rehotat
a teraz som si spomenula na jeden fakt dobry
že rano som utekala na bus do školy a už už som vstupovala do busu a zaroven sa zatvarali dvere...no neostal mi ruksak vonku a ja v buse...parada a najlespsie bolo že autobusar si to nevsimol a na dalsej zastavke ani nestal..tag sa na mne good bavil celý bus ...a potom taký ujko silou mocou roztvoril tie dvere a ja som vbehla dnu...fuuu ftedy mi to až take vtipne neprislo ale teraz ked to niekomu poviem tag sa good suuulame
no a ked si na nejake spomeniem tag napisem
že :
bola som s havinom na prechadzke...no a v ten den sme mali na obed španielskych vtačkov...omotaných cverenkou... ....no a rikinko si nenapadne chodil vyberat tie cverenky do smetiaka...on ho dokazal otvorit a tag...no a ked som si to vsimla už mal nejake 2-3 v sebe....a vecer ked som s nim bola na tej prechadzke,tak zacal kadit...akurat pred vchodom de stalo najviac people a šeci sa isli popukat ked tam kadil a tag..no ale to ete nic nebolo...najhorsie bolo,ked mu to ostalo visiet na cverenke a nevedelo sa to odtrhnut...zacal mi tam knucat a behat furt dokola...tak som nevedela čo mam robit....tag ma napadlo,že zoberiem 2 paličky a nejak tu cvernu omotam a otdrhnem..no lenže rikinko zacal pobehovat kade tade a furt knucal....nakoniec som ho dobehla pred tou bandou a podarilo sa mi dieru vypárať ....no tí sa išli potentovat..ale už to bolo smiešne aj mne ked som ho tam nahanala...no bola prča
..tak napr. vcera sa mi stalo, idem si zo skoly, uuplne good naladicka, sak jasne, ako inak, zo skoly len s usmevom ,,no a ja mam taky poslabsii zrak, heh..mam nosit skulky, bo nevidim ani dva metre pred seba DD..aaa tak ja ich nenosiim dako, na to potom aj doplacam,,tak si ficim zo skoly a zrazu sa mi zazdalo, ze vidim kamosku, jasneee..isto vam uz doslo, ze tu holku som absolut neznala a ja blba som za nou bezala ako kohut ,,len sa zasmiala a povedala ahoj D..a toto sa mi stava stale, proste skoro every day, vzdy zdraviim bud niekoho, koho vobec neznam abo nezdraviim, lebo nevidim
..alebo iny..som isla busom do skoly, a drzala som sa operadla sedacky, podo mnou sedela daka zenska s kabelkou..ci kufrikom abo co to bolo ,,a prisla zakruta, tak ma hodilo, prve, co som schmatla, bol ten kufrik a ona si myslela ze som nejaky zlodej a zacala na cely bus na mna skriekat, co si to dovolujem..a cely bus mal oci na mne ,,zatim staci..
no a tiež som mala jeden podobny s tou slepotou.....idem si po nasej pešej zone a zrazu v dave zbadan kamosku...na celu pesiu zonu som zacal vyblakovat bizy biiiizy...a najlepsie bol,že som si myslela,že sa schvalne neotača,tag som este dodala,že: ja ty delbilka,čo sa robiš,že ma neočuješ ....v tom sa otočila a ja som zdvihala ruku že ej zakyvam a jag som zbadala,že to neni ona,tagsom sa v momente otočila a zakývala na druhu stranu....
No predsa preto Soňa, lebo je tam hmla a žraloky....Naša obľúbená geografia...
..cez prestavku v skole som este so spoluziackou isla na wc-ko,,aa uz bolo po zvoneni, akurat sme mali mat etiku, ale kamoska sa dako dlho "vyrabala"..asi srajda abo co DD,,noo..a vravim jej:,,Pohni, bo nas Hasica zabije!!"(Hasica je profka, ale vola sa Haskova, Hasica je len prezyvka slight_smile:,,ona na to:,,Pockaaaaaaaj!!" ..tak cakam, minutu, dve...hmmm,,a potom vraviim, ,,Tak serme na Hasicu, aj tak jej profil nemusim vidiet, stara dievka, co nema chlapa,,nech sa strci !!"..a neuverite, kto vysiel z wc-ka naraz s nami !!!,,Hasica!! DDDDDDD..v triede nas dobre zdrbala,,som sa len smiala, ale ona na mna zacala vrieskat este viac....no tak trapas ked ju stretavam kazdy tyzden..vzdycky na mna tak zvlastne hladiii,,hmmm..preco asi ??? D
ale taky jeden trapasik....tak ranomi ide bus do skoly o tristvrte na sedem a ja som vstala o pol.tak boli fofry-rychlo sa ucesat , vypit kakao este nejaky krem a ide sa..a pridem si na zastavku-na nej nemam nikoho znameho a vsetci na mna tak cumia ze chuda a ja som si myslela ze pre moju kratku suknu alebo preco a uz si nastupim do busu a na dalsej zasatavke nastupila moja kamoska.ta ked ma zbadala isla vybuchnut a podala mi zrkadlo.som sa isla prepadnut od hanby!!mala som na tvari krem tak ze:na cele, na nose a na licach bielu bodku-ja som si ho proste zabudla doma rozotriet:
a si viete predstavit aky byva rano plny bus D
Pracuje na dispecingu a prijme zakazikov v SPP (plynari).
V urcitom obdobi pri nahravani stavu plynomerov si vsimla, ze u jedneho pana bol stav zle odpisany, myslim ze tam bolo napisane iba 3ciferne cislo miesto 4ciferneho. Tak zobrala telefon, ze zisti stav plynu telefonicky.
Zdvihol starsi pan predstavil sa a tie blbosti okolo a mama na neho:
M rosim vas mohli by ste sa mi pozriet na stav vasho plynomeru ?
P(Pan):Nie to by som teda nemohol.
M:??? Preco by ste nemohli ved staci zijst dolu a povedat mi tie 4 ciselka v ciernych polickach.
P:Ja sa na ziadny plynomer teda pozret nejdem, ani ma nehne ....
konverzacia prebehla nejako takto podobne a nakoniec ten pan povedal ze sa na to vykasle a mama tiez nasrata, ze "Co su toto dneska za ludia, ze posraty plynomer nevedia odcitat"
O par dni prisla na zakaznicke centrum k SPP do kancelarie nejaka pani a hovori: Dobry ja som vam prisla poskytnut ten stav plynomeru.... bla bla nepamatam si to presne len nakoniec vysvitlo ze ten pan s ktorym mama telefonovala bol tak trosku ... Uplne slepy
odhoravalo sa to v kupeloch....babkovia a dedky isli do tej vajcovky...lenže každý zvlasť mal šatňu a tam sa vyzliekli do naha,lebo vo vajcovke musi byt clovek nahaty...no a tag sa v tej vajcovke postupne striedali,až prisla na rad babka ktora sa hanbila a nedala si dole bombardaky...jag už isla vliezt do tej vane tag jej sestricka hovori:teta ale tie bombardaky musia ist dolu,ved tu nik nieje...no tag babka dala dolu gatky a položila ich vedla na stoličku..ked po 15 minutach odchadzala zabudla ich tam...došiel na rad dedko a ked zbadal bombardaky natahol ich na seba,lebo si myslel,že to treba a vliezol do vane.ked to zbadala sestricka isla sa došťať a ja tiež
pohodlne sa usadte, pustite si prijemnu muzicku, vytvorte si pohodlie a pripravte sa na jeden strhujuci pribeh
kde bolo tam bolo...
bol raz jeden muz
celkom normalny muz ale mal velmi smiesne priezvisko Trtkal
straaasne sa za to hanbil a nechcel to pred druhimy ani hovorit
jedneho dna bol tento clovek u lekara a bolo tam vela ludi
tak cakal v cakarni ako ostatny
sestricka volala na kazdeho priezviskom
uz mal prist na radu on lenze bolo tam este vela ludi a kedze nechcel aby ostatny poculi jeho priezvisko rozhodol sa odist prec
sestricka dosla a volala: trtkal trtkal...
nikdo neisel tak zobrala dalsieho az nakoniec bola cakaren prazdna
potom tam prisiel uplne cudzi muz ale on sem isiel len preto lebo chcel ist na WC
sestricka sa isla pozriet ci je niekdo v cakarni a zrovna visiel tento muz z WC
ona sa ho pyta: Vy ste Trtkal?
a on ze: nie ja som sral
mne sa najviac rata ten s vykladom od P3tula vazne dobrýý !!
trieskal sa po zadku so svojou kamoskou a ta sa mu nachvilu stratila, ked ju uvidel, tak jej jednu tresol, no a namiesto kamosky sa otočila vážna profesorka zo školy, kt. si myslela, že jej dvori
Teda ja ..
ja uz viem ze do Svietiacich nabojov (svetlic) sa netlcu klince ..
viem ze aj 20cm flak s benzinu spravi 3metrovy plamen ..
a ze zhasnuty horak na plyn sa nepripaluje o zvaranu trubku .-.
a stale zabudam, ked idem na niekam do hor a svieti slnko dat si dole satku (hovori sa tomu opaleny na satku)
atd
Naposledy sa mi stalo, ze som nechtiac vyliala profesorovy 2 erlenmajerove banky s roztokmy chlorofilu - skoro ma zabil a na konci cvika mi povedal, ze mi to nikdy nezabudne. Na druhy den sa tak ponahlal s bicyklom cez chodbu, len aby ma nemusel nedajboze odzdravit.
Niekedy sa iniciativa neoplaca
ked ma napadne dalsi tak ho napisem, mam ich vazne dost vela, tiez mam talent na trapasy