ja som sa neucil. z ekonomiky som si vytiahol jedinu otazku ktoru som vedel, slovencinu som nejak ukecal, nemcinu tiez a pisomna maturita to som sa trocha ucil na uctovnictvo
Skús sa neučiť a uvidíš v septembri Ale nie, ono to záleží od typu človeka..niekto sa učí a maká počas roka, potom to má podstatne ľahšie a stačí 1-2 týždne pred si to len prejsť a niekto si to kukne deň pred...záleží od toho ako to zvládaš. Ja som sa slovinu učila týždeň, lebo sme sa počas celých štyroch rokov nenaučili ani ň ale zas biolu či chémiu som sa učila deň pred a anglinu vôbec
ja som sa ucila vsetko a zo vsetkeho som mala 4. do angliny som sa ani nepozrela a mala som 1 .... mala som trochu nervicky potom, ale clovek to prredycha
no tak my sme si spoločne s učiteľmi vypracovavali maturitné otázky uz na začiatku maturitneho ročníka a stále nás z toho skúšali a dávali pisomky, takže aj ty čo sa nejak neucili tak sa na nich aj tak niečo nalepilo...u nás si proste zmaturoval aj ked si nechcel a to na najhoršie 3-ky
závisí to od mnohých vecí...ale min. týždeň si to prechádzaj..cez ten akademický..2 týždne sú akurát na intenzívne učenie, ale tak ja som chcela jednotky
záleží z čoho ideš. také ako matika, anglina, nemčina obkecáš, keď to ako tak ovládaš. ale fakt si neviem predstaviť že nejakú nosku alebo dejepis spravíš len tak. a zas ak chodiíš do školy je to ok aj bez učenia, aj keď nechodíš do školy a pozreš sa do toho pred maturitou ale ak nechodíš a nepozreš sa do toho... tak to už asi nie je v pohode
Lebo všetci učitelia strašia, že je toho veľa a že sa máme začať pripravovať, že ten čo sa spamätá týždeň pred maturou je neskoro. Tí, čo zmaturovali vravia presný opak
podľa toho či ideš robiť prijímačky. a aké chceš výsledky.
ja sa učím ako drak, za celé roky mám priemer 1,0 prečo si to pokaziť v maturitnom ? okrem toho, tri predmety potrebujem na prijímačky, ktoré spraviť musím čiže.. sa učím aj nad rámec stredoškolského učiva... chcem tým povedať... to je vážne taký problém učiť sa aj teraz ?
ja som si vytiahla otázky, do ktorých som sa ani nepozrela (na kompletne všetkých predmetoch, proste mám šťastie no a aj tak som to dala na omnoho lepšie známky ako samé 4
Na písomnú, ak sa necítiš nejaký predmet, si môžeš zopakovať, ale toľko ti dá aj opakovanie na hodine. Na ostatné predmety sa vyjeb úplne, pomôcky a improvizácia ti vystačia.
Ľutujem, že som sa učila na maturitu, pokojne som mohla maturovať aj z predmetov, ktoré som nikdy neabsolvovala, ak by som dobre vytiahla.
To naozaj záleží od človeka. Sama vieš, čo ti ide najlepšie a v čom máš medzery... ja som sa v priebehu roka začala učiť...robila som si sama maturitné témy (čím som sa veľa naučila) a potom 2 týždne pred maturou som sa začala učiť úplne brutálne...vstávala som ráno každý deň a chodila som spávať neskoro v noci (ale potom mi pekne z toho hrabalo). Do angliny som sa nepozrela ani ... lebo tou som si bola viacmenej istá... a dala som to na samé 1 tí učitelia už niesu svine potom... keď vidia, že to vieš oni ti pomôžu keď ti niečo vypadne
ja som sa neucil a dal som na 1 1 1 1 ... na statnice som sa tiez neucil, len som si raz precital komplet materialy a dal som na D D D C ... (ucitelstvo) ... a dam ruku do ohna za to, ze riaditelom skoly budem skor jak moja spoluziacka co mala Acka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
rychlo zacni lebo to nedopadne dobre..
hlavne nestresovat, nic hrozne nie je ta matura..
ja sa učím ako drak, za celé roky mám priemer 1,0 prečo si to pokaziť v maturitnom ? okrem toho, tri predmety potrebujem na prijímačky, ktoré spraviť musím čiže.. sa učím aj nad rámec stredoškolského učiva... chcem tým povedať... to je vážne taký problém učiť sa aj teraz ?
Na písomnú, ak sa necítiš nejaký predmet, si môžeš zopakovať, ale toľko ti dá aj opakovanie na hodine. Na ostatné predmety sa vyjeb úplne, pomôcky a improvizácia ti vystačia.
Ľutujem, že som sa učila na maturitu, pokojne som mohla maturovať aj z predmetov, ktoré som nikdy neabsolvovala, ak by som dobre vytiahla.