@Dhampir podla mna to neni blbost. Napriklad v splne sa casto prejavuje namesacnost a poviem ti ze to neni len taka vec. Ja som tym doslova trpel ked som bol mensi. Ked som u niekoho spal vzdy som sa bal aby som nebol namesacny lebo o sebe nevies len robis cosi co mas niekde v podvedomi a je to dost neprijemne ked ti to potom napr. rodicia hovoria co si robil...
A samozrejme ze zalezi od nalady, ked som rozruseny alebo nieco tak nezaspim
@Jimmycrow@Kikooo9@Malapohroma jedine racionalne vysvetlenie pre podporu nsepavosti za splnu mesiaca mi napada len jeho gravitacia ktorou posobi na zem ( priliv a odliv ) mozno to nejak narusa elektromagneticke pole v tvojom okoli a vyvolava to nespavost ... ale zas ak by bola tato moja hypoteza pravdiva muselo by platit ze mesiac pocas splnu by musel byt k zemi najblizsie tzv perigeum ale to zjavne neplati cize to asi bude somarina... ked tak nad tym uvazujem ....
@dhampir Vieš, ako povedal jeden profesor - možno aj Mesiac má na nás vplyv, ktorý momentálne nepoznáme Kedysi som si myslel, že preto pri splne nevedia ľudia zaspať, lebo si to vsugerujú, ale teraz niekedy ani neviem že spln je a dve hodiny nemôžem zaspať. Možno tak pôsobí na osoby senzitívne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
tss.. ked je spln furt mi to svieti do okna a nemozem spat
A samozrejme ze zalezi od nalady, ked som rozruseny alebo nieco tak nezaspim
Alebo keď sa mám s niekým stretnúť spávam málo.
Do desiatich rokov som nemala problém so spánkom a potom sa to začalo zvrhávať.
diazepam?
@Filus to iste
a proti nespavosti su vraj aj neake čaje,alebo med s mliekom pred spanim