Ja som ja uz asi 2,5 roka. proste ja 24 hodin denne nonstop na telefone. len mi nikto nemsie zneprijemnit spanok lebpo potom je JA č. 2 a to uz nikto nechce zazit.
ľudia, toto je veľký omyl. Nikto totiž nevie čo to znamená byť sám sebou. Snažili sme sa na to dojsť ale skončilo to tak, že: "je to strašna p*čovina".
azel: co tym chcem povedat? ze mam radost ze som to zistil. a dalej som bol zvedavy ci nahodou niekto nema podobnu skusenost (i ked som to mozno opisal len tak z rychliku)
a chcel som sa pochvalit asi
a upozornit na temu lebo myslim ze tato tema ludom uchadza, dokonca ako vidis, niektory ani netusia o com je rec... a ci to nie je najdolezitejsia vec v zivote?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ja som ja uz asi 2,5 roka. proste ja 24 hodin denne nonstop na telefone. len mi nikto nemsie zneprijemnit spanok lebpo potom je JA č. 2 a to uz nikto nechce zazit.
Heh, a čo nám chceš týmto povedať? Že máš na to tubijorself nejaký recept, alebo čo?
Ono sa to len tak hovorí.
a chcel som sa pochvalit asi
a upozornit na temu lebo myslim ze tato tema ludom uchadza, dokonca ako vidis, niektory ani netusia o com je rec... a ci to nie je najdolezitejsia vec v zivote?
podumaj