existuju rozne druhy kokotov ale zatial aks i to zoberem tak som asi viac ublizoval inym, mna na mne seru len vsetky tie veci, prilezitosti a zeny ktore som neskusil/neoslovil :/ este horsie je ze furt pribudaju
ja osobne tak sebe...nedepkujem necitim sa ublizeno ani nic iba viem co vsetko musim urobit aby som bol nakoniec spoko a nie neberiem to ako obetu ani nic za co by ste ma mohli zdisovat iba viem ze okolnnosti su take ze to tak je a nemam energiu ani chtic to rozobrat...to vobec niekomu vysvetlovat nech si mysli-domysla kto chce co chce
A ja hlavne ubližujem sebe.. Ale samozrejme nie fyzicky ale psychicky a hlavne spomienkami... Proste mám nejak výnimočne super silnú pamäť a vlastne si pamätám asi všetky udalosti od kedy si pamätám. A keď niečo urobím, s niekým sa pohádam alebo proste dačo sa mi stane a cítim sa pri tom zle tak mi je potom o taký rok a viac ešte horšie jak si na tie veci spomínam... Sa cítim úplne tak bezmocne že najradšej by som sa vrátil a zrobil tú vec inak aby som sa zachoval lepšie atd...
Dakedy si vravím že keď sa mi tie spomienky dajakým spôsobom neodfiltrujú z hlavy tak sa dakde v domove dôchodcov zbláznim z toho všetkého jak budem len sedieť a spomínať na mladé (hrozné) časy.
aj ked clovek ublizuje druhym dajme tomu slovne, tak v konecnom dosledku ublizuje hlavne sebe, lebo dost ludi netrapia reci inych a tym, ze dana osoba nad nimi premysla v zlom, tak si len tvori hnev v sebe, co nie je zdraviu prospesne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Dakedy si vravím že keď sa mi tie spomienky dajakým spôsobom neodfiltrujú z hlavy tak sa dakde v domove dôchodcov zbláznim z toho všetkého jak budem len sedieť a spomínať na mladé (hrozné) časy.
a sebe? fuuu
Evanjelium Podľa Matúša 7 Nádej pre každého
Kritika a sebakritika
1 Neodsudzujte iných, nebudú odsudzovať ani vás.
2 Lebo tak ako sa vy správate k iným, budú sa správať aj k vám.
3 Ako to, že vidíš smietku v oku iného, ale brvno vo vlastnom oku nepozoruješ?
4 Ako môžeš povedať inému: Dovoľ, aby som ti vybral z oka smietku, a brvno vo vlastnom oku ti neprekáža?
5 Odstráň najprv brvno zo svojho oka, a až potom budeš dobre vidieť, aby si mohol vybrať smietku z oka svojho blížneho.
6 Je zbytočné vysvetľovať Božie pravdy tým, ktorí nimi pohŕdajú. Nehádžte perly sviniam! Čo sa stane? Perly pošliapu a vás napadnú."
Modlitba pomáha
7 Proste, a dostanete, hľadajte, a nájdete. Klopte, a otvoria vám.
8 Lebo každý, kto prosí, dostane, kto hľadá, nájde, a tomu, kto klope, otvoria.
9 Keby ktoréhokoľvek z vás poprosilo vlastné dieťa o kus chleba, dali by ste mu azda kameň?
10 A namiesto ryby by ste mu dali hada? Určite nie!
11 Ak teda vy, ľudia tvrdého a hriešneho srdca, viete dávať svojim deťom dobré veci, tým skôr ich dá nebeský Otec tým, ktorí ho o to prosia.
12 Zaobchádzajte s inými tak, ako by ste chceli, aby oni zaobchádzali s vami. V týchto slovách je zahrnutý celý Starý zákon."
ja osobne najviac sebe, ale viem aj druhým, preto sa držím od iných proste bokom