Som sa vas chcel opytat...ci neviete od kolkych rokov je mozne si na svoje meno zriadit ucet..a od kolkych rokov je mozne na svoje meno zriadit nejaky pausal na mobil proste faktura a tak..
@15matka14 vies ja som najprv chcel mBank lebo tam niesu poplatky z anic..ale potom som si precital ze neplnoleta osoba nemoze mat ucet...tak teraz rozmyslam nad tou tatrabankou...keby si bola taka dobra a v rychlosti mi napisala ako t prebiehalo..museli byt s tebou rodicia alebo si isla sama?..alebo ako? vdaka
@Encrypt...no v tatrabanke mam studentsky ucet ktory je vyhodny za vedenie uctu platim 0,33 eur raz rocne..inak mam vsetko vybery,prevody,internet banking atd zadarmo...bola som s mamou tusim musi aj ona niejake papiere podpisat nepamatam sa uz ani pravdu ti poviem ved vezmi mamu a chodte do tatrabanky a povedzet zeby vam porozpravali o studentskom ucte a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov