Predstavte si taku situaciu že ste na prechádzke niekde v lese a zrazu zbadáte nepoškodený lietajuci tanier (UFO) Ktorý zrejme na tom mieste pristál , čo by ste v tej situacii podnikli ? Isli by ste neak nadviazat kontakt, utiekli by ste , alebo by ste za
Ale nie, ako fakt by som nevedel čo. Ale keby tam nejakého ufóna zbadám tak sa asi vyprázdnim do nohavíc. Proste šok a strach z neznámeho by to bol extrémny, by na mňa mohla rovno začať moja skriňa rozprávať.
neviem, bud by som sa posrala alebo nabrala tu odvahu ze by som tam pekne sla a vyzistila ci nemaju nejake super schopnosti ktore by na mna mohli preniest, alebo alebo by som im pekne pomohla s opravou toho ich taniera a odletela s nimi daleko prec
@forte ja by som asi tiež to iste spravil Tiež by som najradšej odišiel z tejto planety na nejaku kde neexistuju choroby nasilie proste zmenu by som rád uvítal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale nie, ako fakt by som nevedel čo. Ale keby tam nejakého ufóna zbadám tak sa asi vyprázdnim do nohavíc. Proste šok a strach z neznámeho by to bol extrémny, by na mňa mohla rovno začať moja skriňa rozprávať.