Kebyže na Zemi pristanu mimozenstania so svojimi lietajucimi taniermi a vyspelou technologiou a prehlasovali že to oni vytvorili dakedy genetickym experimentom ludstvo a aj vsetok zivot na zemi uverili by ste že to oni boli tí naši bohovia ?
zaujima ma a
velke kulové, zem a my patríme Bohu, nášmu stvoriteľoví...
všetko ostatné čo lieta na oblohe (ufo) pochádza od diabla..
napr. aj takí vesmírni lidé :ehm:
@zajkousko Ale co ak naozaj nasi bohovia boli v skutocnosti mimozenstania a my sme nevedeli pochopit ich technologiu a preto sme ich popisovali ako boh ? Aj taka moznost tu moze byt
Ja osobne mimozemšťanov nevylučujem lebo ako sa spieva v jednom žalme Pán Boh všetkých svetov plné sú nebesia i zem tvojej slávy hosanna na výsostiach.
@zajkousko nedá sa to jednoznacne potvrdit , avsak existuje rada argumentov ktore vravia za , rada sprodavnych spisov ktore opisuju objekty na oblohe ktore sa az velmi napadne podobaju dnesnemu Ufu a kopec dalsich veci preto ma napadla aj ta myslienka , že možno sa nam teraz zjavuju aby nas pripravili na svoj prichod i ked nemyslim si že by sa s nami chceli stretnut , s nami ktorí bojujeme brat proti bratovi ktori vedieme nezmyselne vojny a nevieme vystát ani sami seba tak ako by sme potom dokazali vystat navstevnikov z dalekeho vesmiru ?
@melipe230f nemyslim si že by nás zničili , podla mna nie každá rasa je taká agresívna ako ludstvo .Už len to že dokazali spolocne cestovat vesmirom dokazuje to že sa medzi sebou neak dokazali dohodnut a vedia spolunažívat.
Ale skor si myslim že ak nás vytvorili tunak na zemi tak nas mohli už hocikedy znicit , možno aj tak už urobili v Sodome Gomore ,alebo pocas Noemovej potopy vtedy bolo ludstvo dost zle i ked este primitivne . Osobne si ale myslim že by sa s nami chceli nejak udobrit proste chceli by aby sme k nim prejavovali vdaku a boli vdacni zato ze nas vytvorili ako brat k bratovi , možno že aj ich niekto vytvoril nejaka dalsia civilizacia a oni zase vytvorili nas a možno že my vytvorime za nejaky cas tiez neaky zivot na inych planetach . Mozno že cela pointa vesmiru neni len o tom ako ovladnut cely vesmir (ako naprijklad tomu je u nas že sa vedu nezmyselne vojny pre bohatstvo a moc , ) ale skor v kolonizovani vesmiru a zasiatiu zivota , aby raz nas druh nikdy nevyhynul ja neviem
čoskoro sa uskutoční ohlasovaný druhy príchod Ježiša Krista a nikde som nečítal, že by ho mali sprevádzať nejakí mimozemšťania...
bude to príchod &krista; za zvuku poľníc a nebeského spevu anjelov...
a keď už ak, mimozemšťania sa môžu iba prizerať, ak im to Boh dovolí....
aj keby prisli a toto mi povedali a bola to pravda neverim ze su bohovia, to je pre mna vyssia neviditelna moc. kedze oni su viditelny, nemozu byt bohovia. Moj nazor.
@stalingrad1000 ak nas vytvorili tak by nas nenicili, ak nie tak by nas nicili ak by chceli planetu... ale zas jedna vesmirna lod velka jak nase mesto nedobije celu planetu
@zajkousko tak evanjelia moc nečítam : ) ... ale ked idem občas do kostola nikdy som tam o tom nič nepočul .. v kostole sa hovorí o Ježišovi a Bohu tak mohli by to tam spomenúť : )
túto zem, stvoril Boh pre nás ľudskú rasu, aby sme na nej žili, pretvárali ju k svojím potrebám a rozmnožovali sa....
akykoľvek mimozemšťania nemaju na nás nárok, všetci sme Božie deti, On nás ochraňuje pred každým nebezpečenstvom z vesmíru, ak by tomu tak nebolo, dávno by nás mimozemské civilizácie (čo nie je nikto iný ako padlí anjeli na čele s luciferom často v meniacich démonických postavach) zničili...
tam hore prebieha obrovský boj dobra zo zlom, vláda démonov sa podľa Biblie čoskoro skončí....
@draks
hm, zaujímavé, u nás je to "normálna" vec....
ale ak chceš otvor si stránku evanjelia podľa Jána a prečítaj si tam čo len chceš, potom aj Tomáša a Daniela....
@zajkousko prečo by sa kurva stále mali - niekto - medzi sebou bojovať... kokotina pičovina demencia retardácia hlúposť nič božské nič démonské proste nič iba výmysel kokotných dementov čo milujú násilie
@zajkousko pekne, tebe to dobre jebe na hlavu, anjeli, démoni, tam hore prebieha obrovský boj, vláda démonov padne..... A potom prídu škriatkovia, víly, tancujúci medvedi a boh vie aké sračky DD
@zajkousko tak mi v kostole máme takého farára ktorý nemá zatiaľ dobré kázne : ) pred tým čo sme mali farára ten sa mi zdal lepší ... no uvidím aký bude pretože on je nový a z jednej kázne ho nemôžem hodnotiť ... a to evanjleium so pôjdem prečítať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
všetko ostatné čo lieta na oblohe (ufo) pochádza od diabla..
napr. aj takí vesmírni lidé :ehm:
heh, mne je dobre a ty keď sa sťažuješ, daj sa vyšetriť..napr na psychiatrii
* hlavne si premysli než niečo napíšeš...
môže byť, ale ktorí vedci to už potvrdili?...
všetko sú len dohady....
Nemyslím si že ufo môžme vylúčiť lebo ako som napísal v tom žalme vyššie.
lebo mne sa tam nic neake zvlastne na nom nezda
Ale skor si myslim že ak nás vytvorili tunak na zemi tak nas mohli už hocikedy znicit , možno aj tak už urobili v Sodome Gomore ,alebo pocas Noemovej potopy vtedy bolo ludstvo dost zle i ked este primitivne . Osobne si ale myslim že by sa s nami chceli nejak udobrit proste chceli by aby sme k nim prejavovali vdaku a boli vdacni zato ze nas vytvorili ako brat k bratovi , možno že aj ich niekto vytvoril nejaka dalsia civilizacia a oni zase vytvorili nas a možno že my vytvorime za nejaky cas tiez neaky zivot na inych planetach . Mozno že cela pointa vesmiru neni len o tom ako ovladnut cely vesmir (ako naprijklad tomu je u nas že sa vedu nezmyselne vojny pre bohatstvo a moc , ) ale skor v kolonizovani vesmiru a zasiatiu zivota , aby raz nas druh nikdy nevyhynul ja neviem
Tak si asi poriadne nečítal PÁN BOH VŠETKÝCH SVETOV.
a vysvetli mi prosim ta že kde v tom vidis nejaky naznak mimozenstanov
čoskoro sa uskutoční ohlasovaný druhy príchod Ježiša Krista a nikde som nečítal, že by ho mali sprevádzať nejakí mimozemšťania...
bude to príchod &krista; za zvuku poľníc a nebeského spevu anjelov...
a keď už ak, mimozemšťania sa môžu iba prizerať, ak im to Boh dovolí....
ja veriim všetkému skoro
ale počuť, je to hlavne v evanjeliach podľa Jána
všetko je to v Biblii napísané a podľa toho sa to aj plní...
túto zem, stvoril Boh pre nás ľudskú rasu, aby sme na nej žili, pretvárali ju k svojím potrebám a rozmnožovali sa....
akykoľvek mimozemšťania nemaju na nás nárok, všetci sme Božie deti, On nás ochraňuje pred každým nebezpečenstvom z vesmíru, ak by tomu tak nebolo, dávno by nás mimozemské civilizácie (čo nie je nikto iný ako padlí anjeli na čele s luciferom často v meniacich démonických postavach) zničili...
tam hore prebieha obrovský boj dobra zo zlom, vláda démonov sa podľa Biblie čoskoro skončí....
hm, zaujímavé, u nás je to "normálna" vec....
ale ak chceš otvor si stránku evanjelia podľa Jána a prečítaj si tam čo len chceš, potom aj Tomáša a Daniela....
konecne diskusia, v ktorej sa zisla aspon mensia cast mentalnej elity birdzu
made my day
hm a to je len začiatok, spomenieš si na všetko až sa ti pod riťou začne triasť zem...
tak, tak, len čítaj, dozvieš sa veľmi zaujímavé veci....