tak dnes som si bola vyzdvihnuť novy občiansky a mam na ňom nesmierne sexy fotku (asi ako besny buldog) rovnako ako na pase a vodičaku nemyslite, že tie fotky robia snaď schvalne take? zaujimalo by ma ako vyzera na občianskom nejaky model/modelka
Myslim, ze ich naschval take nerobia. Ale bacha, lebo to ma byt Tvoja "prava tvar" .
Ja som nahodou s momentalnym vodicskym celkom spokojna (aj ked nechapem, ako mohli kontrast vytiahnut tak brutalne, ze mi to spravilo cierne vlasy, ktore nemam ani z daleka cierne). Cesky obciansky, to je ale ina trieda . Psychopaticky utecenec pracujuci aspon pre tri najnebezpecnejsie svetove organizacie, ake tu kedy vznikli. Súbežne.
@paganstorm nie vieš aký je základ dobrej fotky? ja mam dobru fotku na OP, preto, lebo celý čas čo sa fotilo, som sa ani nepohla, nic som nehovorila, a výraz tváre som mala nacvičený pred zrkadlom.. rozumieš to je iba logika ked sa budeš v jednom momente tvariť zle, ono ťa to aj cvakne zle, čiže furt musis mať ten istý výraz a čakať dokym ti nepovie je to OK a potom mas urcite dobru fotku
fotka ts, jak vrahyňa na úteku...a podpis no na to, že v ZA majú na mestskom pri tej tabuľke, kde sa podpisuje to pero na takej krátkej šnúrke, ktorá je na pravej strane tabuľky, ľavák má problém sa podpísať trošku dementný systém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a na občianskom no coment ešteže nemám pas
na vodičáku už horšie, vyzerám tam ako chvíľku pred smrťou ale upokojuje ma to, že sa ma už ľudia pýtali, či som to ja
Ja som nahodou s momentalnym vodicskym celkom spokojna (aj ked nechapem, ako mohli kontrast vytiahnut tak brutalne, ze mi to spravilo cierne vlasy, ktore nemam ani z daleka cierne). Cesky obciansky, to je ale ina trieda . Psychopaticky utecenec pracujuci aspon pre tri najnebezpecnejsie svetove organizacie, ake tu kedy vznikli. Súbežne.
A tiež ani za boha mi nemohli vyretušovať škrabanec, čo so mala v tej dobe cez líce.
Ofina po nos, pricapené vyzehlené vlasy, tmavé pery, biely ksicht a som tam strašne nasratá, lebo mama ma vtedy strašne nahnevala
pas mám z roku 5, kde som bola ešte maličká, a tuším mi uz aj prestal platit a vodičák, celkom pohoda, aspoň trošku som sa pousmiala
Slovami @hov ädo /-a, ,,Polícia pátra".
Zatiaľ všetci, ktorých nové (priamo na karte) dokladové fotky som videla, vyzerali ako z onkológie/Hitlerjugend/kontajnera.
a to neklamem...
@narazuvzdornaa myslím, že ten názov sedí