@hysteric Napriklad ty nebudes starnut ale tvoja rodina hej , kamarati a potom sa na pohreboch budes pozerat ako zomieraju jeden po druhom a ty zostanes sama
No moja rodina ma dlhovekost v genoch, ale zas ja som 7 rokov fajcil , bol som obezny a pijem dodnes, takze realisticky si uvedomujuc, ze sa mi to v buducnosti vrati ..... 75 rokov ..... ak ma nezrazi auto
ak jedného krásne ho dňa vstanem a zistím, že už eexistuje žiadny človek ktorému by na mne záležalo, že už ani jeden slnečný lúč nie je určený pre mňa, že aj steblá trávy sa mi vyhýbajú, lebo nechcú aby ich udupala MOJA noha, že už aj náboje slepnú samé od seba, len aby nemuseli skončiť v mojom prehnitom tele, tak vtedy začnem robiť veci, ktoré ma priblížia k smrti a bude mi jedno, či budem mať 16, 45 alebo 80 rokov.
no kedze moja teta ma 84 a stale je este ciperna ,kazdeho zbuzeruje a vyzera na to ze prezije nas vsetkych tak pocitam ze budem zit dost dlho...ale pri mojej sikovnosti nie je nic iste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
(ach tá fantázia xDD) no a čo si myslíš ty? kedy ty umrieš?
Podla mňa cca 76
@hysteric 40? jezis co taka stara zosušená , po 25
Raz ma z niečoho nadobro jebne
@mm47 @fr4nk1
ale ma to aj nevyhody
...a keď umriem hop cup tralala, takto si ja hop cup tralala...
ale zajtra by to fakt byt nemuselo..
alebo umriem ako veľmi šťastná 111 ročná babička počas hrania nejakej badass PC hry *nod nod*