Ok, som maniačka čo sa módy týka ale to je vedľajšie...skôr by som chcela vedieť vaše názory. Prejdem po námestí a dievča bez koženky, nike tenisiek, ešte horšie Ed Hardy (fejk of course trika, lesklej páperky a iné dnešné must have, u chalanov napr. ná
však ich nechaj, každý nech si nosí čo chce, a to, že oni nevidia že sú rovnakí je ich vec, resp. možno to vidia ale zrejme im to je jedno lebo zapodievať sa takouto banalitou je pre nich asi zbytočnosť.
hej, na bundu mi nesiahaj! Mám ju už dosť dlho na to, aby som ju nosila ešte predtým, ako to prišlo do módy a len preto ju teraz nemienim meniť!
Ale inak nič z toho nemám a ani mi to nechýba (vlastne i tenisky ako také postupne prestáam nosiť, ale potrebujem poriadne topánky, v poltopánkach na (hoci i maličkom) podpätku sa ťažko existuje celý deň
chodim uz vyse pol zivota obleceny rovnako, len niekedy vymenim kusy oblecenia, ale vzdy je to velmi podobne a vsetko tmave farby, alebo ako pise gotickypoeticka tak pripadne ako socka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale inak nič z toho nemám a ani mi to nechýba (vlastne i tenisky ako také postupne prestáam nosiť, ale potrebujem poriadne topánky, v poltopánkach na (hoci i maličkom) podpätku sa ťažko existuje celý deň
Preco tu vsetci kladu originalitu na nejaky piedestal dolezitosti?
Co takto ludia, ktori nepotrebuju byt originalni a staci im, ze su "pekne" obleceni (nech uz to v ich ociach znamena cokolvek)?
Apropo... Ako sa maju obliekat ludia aby nas bolo na svete 6mld originalov?
a kazdopadne, nezazlievam ovcam to, ze sa obliekaju rovnako, ako inak potom rozoznat vlka?