Raz som mala pobalený batoh aj všetko, sedela som kompletne oblečená uprostred noci na posteli, ale nemala som ako.. :/
A bolo to síce asi pred 3-4 rokmi, ale aj s odstupom času to vidím stále rovnako. Mala som na to dosť dobrý dôvod.. Len sa mi to nepodarilo bez toho, aby ma rodičia videli :/
asi ako také 5 ročné decko som nad tým začal uvažovať ... časom ma to prešlo lebo som dostal rozum a zistil som že by som sa o seba nedokázal postarať ... ale tu nechcem zostať ani o minutu dlhšie ako je nutné ...
Rozmýšľala som, že utečiem. Väčšinou, že k ocovi. Ale to by nebol veľmi dobrý nápad, lebo mamina by určite volala ocovi či nie som uňho a pochybujem, že oco by jej zatajilo moju návštevu.
raz som zdrhla cez pol republiky za chalanom no a raz ma fotrik s brachom nasrali lebo nehli prstom doma, ani si nevažili nič, čo som urobila, tak som si zbalila saky že idem byvať k babke po dvoch tyýdnoch volali s prosikom, lebo nevedeli zapnuť pračku, vzala som ich na milosť
ja to mam asi nejak v povahe alebo co ale utekam pravidelne minimimalne raz ročne niekedy to je vaznejsie neikedy menej vazne....raz som sa doma kvoli rodinnym problemom ktore som extremne nezvladala zdrhla asi na tyzden..... potom boli nejake cca hodinove zalezitosti.... naposledy to bolo niekedy este tento rok a to som ani neutiekla to som bola uplne nezmyselne vyhodena...... a ani by som sa nevratila nebyt kamarata ktory ma nasilu (skutočne nasilu a nasilim) dotlacil az pred dvere nasho bytu..... branila som sa jak sa dalo, nakoniec som sa nasrala a dosla som tam s tým že si beriem veci a idem do prdele ale nejak nevydalo......sme sa riadne pohadali a potom som tu ostala
z domu som "odišla" prvý raz vo veku 3 roky ... zbalila som si do batôžka macka, čokoládu a 50 korún, batôžtek vkusne umiestnila na palicu (bola som skazená rozprávkami) a vybrala som sa do sveta, rodičia ma bystrým zrakom sledovali mávajúc šatôčkou, keď som sa im stratila za najbližším rohom (čo zrejme nečakali), vydali sa na stíhaciu výpravu (ale to už je iná rozprávka ) ...
Pred dvoma rokmi. A nebolo to tajne, ale s oznámením, že odchádzam z domu. Po troch týždňoch som prvykrát zavolal, a po štyroch mesiacoch sa prvykrát vrátil (na návštevu). I keď tam mám stále trvalé bydlisko, prakticky tam už nebývam.
Hej rozmýšlala som nad tým...ale myslím že už mám viac rozumu a že by som to nespravila...aj tak by som ušla iba dočastne...nie je to také lahké ako sa zdá.A problémy to nevyrieši iba zhorší.
A myslím, že by som to spravila aj teraz v takej situácií, v akej som bola. Potom som sa vrátila. Ale tak hrozne som nechcela. Tak hrozne, ach, to bolo zlé vtedy, teraz ma striasa z toho.
utekala by som každý deň .....naozaj som odišla len raz, jeden deň netušili kde som a potom som 2 týždne bývala u babky.. asi by som to už nespravila, lebo je to nanič.. raz sa slušne odsťahujem a bude pokoj..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A bolo to síce asi pred 3-4 rokmi, ale aj s odstupom času to vidím stále rovnako. Mala som na to dosť dobrý dôvod.. Len sa mi to nepodarilo bez toho, aby ma rodičia videli :/
aa nie len raz ma mama vyhodila ked sa mi nechcelo vysavať a ked som s apo hodine vratila tak na mna ziapala že kde som bola že sa bála
kvoli family, depkam, porucham spravania..zvasty zvasty zvasty
a problemom, do kotrych som sa nechala zatiahnut mojimi pseudolaskami a kamaratmi.
Takže to zostalo len pri rozmýšľaní.
A myslím, že by som to spravila aj teraz v takej situácií, v akej som bola. Potom som sa vrátila. Ale tak hrozne som nechcela. Tak hrozne, ach, to bolo zlé vtedy, teraz ma striasa z toho.