raz som si šla poobede ľahnúť, a sa mi snívalo, že mi kamarát napísal na fb, či nejdem von.. a keď som sa zobudila tak mi potom ozaj napísal .. nič veľké, ale ma to prekvapilo.. asi len náhoda
No tak ja som asi jasnovidec......Ja mám iba sny také že na 30 sec. vidím neaký obraz......A potom o neake 2 dni sa mi stalo že som ten obraz videl .... (vo sne).. ...(neeemusite veriť )
mne ked sa vzdy sniva o njakom cloveku ktoreho som dlho nevidel, vzdy ked sa zobudim tak v ten den ho stretnem ... a su tam este njake znaky ale to uz si nepamatam, toto je ztoho najhlavnejsie a asi aj najzaujimavejsie ...
@anitchka hej bola to sranda tak to bolo že som si v sne povedala že hej ved ja snívam tak si môžem robiť čo chcem a tak som si všeličo želala napríklad chcem jednu obrovskú tortu a ona sa tam vážene objavila bol to vážne zaujímavý sen ...a tomu že snívaš to že sa ti sníva tomu sa ako hovorí ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
.. inak na nič vážnejšie sa nepamätám..