že mi je jedno, že si ostatní myslia, že som p*ča a správam sa jak decko, že skúsim to, čo ja chcem, že robím divné veci, o ktorých keby mama vedela, ma nepustí z domu , že všetko robím na poslednú chvíľu a baví ma ten stres či čo to je... a dovtedy vymýšľam plány, jak zabiť čas,.. ale je mi tak dobre a mám pllllno zážitkov
nuz...povedala by som, ze sama sa to musim este len naucit, mam v tom vazne nedostatky...
ale v mojich predstavach to znamena hlavne nezacyklit sa v kolotoci skola-robota-spanok...a citit volnost v zilach, robit veci tak ako ich citim, tesit sa z malickosti, vychutnavat si kazdy den/noc a mat popri tom pri sebe osobu s ktorou by som mohla to vsetko stastie sveta prezivat. lebo zase o com by to bolo, keby som sa o tie uzasne pocity nemohla s nikym podelit, ze ano
ale ja si vzdy vravim, ze vsetko ma svoj cas a raz to u mna urcite takto bude vyzerat a budem stastna a spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale v mojich predstavach to znamena hlavne nezacyklit sa v kolotoci skola-robota-spanok...a citit volnost v zilach, robit veci tak ako ich citim, tesit sa z malickosti, vychutnavat si kazdy den/noc a mat popri tom pri sebe osobu s ktorou by som mohla to vsetko stastie sveta prezivat. lebo zase o com by to bolo, keby som sa o tie uzasne pocity nemohla s nikym podelit, ze ano
ale ja si vzdy vravim, ze vsetko ma svoj cas a raz to u mna urcite takto bude vyzerat a budem stastna a spokojna