Ahojte, dnes rano som sa zobudila s neprijemnou bolestou pravej uzliny. Nikdy som nemala takyto problem. Prejde to samo alebo mam navstivit lekara? prosim poradte.
@kikusqa205 bohužiaľ, ja mám z uzlinami dlhoročné "skúsenosti" a ver že kým bolia, tak je dobre jednoducho plnia svoju funkciu, lebo máš niekde v okolí zápal - buď niečo v hrdle, alebo to môžu byť zuby...čokoľvek. takže treba riešiť primárnu príčinu, ktorá sa možno ešte len objaví.
ja mam furt zvacsene uzliny, bolia len ked mam byt chory...ak to neprejde do 2 dni, pripadne sa uzlina zvacsi viac ako na dvojnasobok svojej beznej velkosti, nevahaj a chod k doktorovi, moze to byt secko mozne a netreba to podcenovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@kikusqa205 bohužiaľ, ja mám z uzlinami dlhoročné "skúsenosti" a ver že kým bolia, tak je dobre jednoducho plnia svoju funkciu, lebo máš niekde v okolí zápal - buď niečo v hrdle, alebo to môžu byť zuby...čokoľvek. takže treba riešiť primárnu príčinu, ktorá sa možno ešte len objaví.
Pi teplý čaj, nechod na studený vzduch , ale ak musis, tak si daj sal a ciapku.... a pokial to neprejde za 2/3 dni , tak chod k doktorovi.
no ak ti to za par dni neprejde,a ani sa u teba neobjavia nijake priznaky choroby,zapalu ci ineho,urcite chod k doktorovi