Ideálne je to asi okolo 25 roku života. Vtedy by mal byť už mozog a samotné myslenie vyvinuté v plnom rozsahu a okolo 26-27 a vyššie sa začína funkčnosť pomaličky zhoršovať. Aj keď na svete sa pohybuje kopec jedincov, ktorých s istotou možeme nazvať "večné deti"
No ja som sa stal vo svojej 27mičke rodičom. Plánoval som, že ak bude všetko ok tak medzi 25-30, takže plus mínus mi to vyšlo. Teraz budem musieť prebrať rolu otca, ale nie otca "stvoriteľa" ale otca "živiteľa" rodiny
@razin necakam so zalozenymi rukami. ale ked sa neda tak sa neda....
keby bolo na mne (nas) tak uz nam tu mozno aj cupita jedno male stvoreniatko. (dobre tak nie cupita ale lozka s tym malym zadockom ruzovuckym vypucenym
Kebyže môžem, tak už teraz Milujem deťúrence, už len cudzie by som kradla do vriec a brala so sebou, neviem potom ako veľmi budem zbožňovať tie vlastné
@janehonda Za pár rokov zmeníš názor, tieto tvoje plusy a mínusy sú úplne scestné, s deťmi asi moc v kontakte niesi. Keby každý má uvažovať ako ty, tak sa nerodia deti žiadne Spýtaj sa tvojej mamy, či uvažovala keď ťa plánovala nad tým, že ti bude musieť meniť osraté plienky. A keď si sa narodila, tak jej to nevadilo, lebo ťa (pravdepodobne) veľmi chcela a potom aj prebaľovanie a nočné vstávanie jej prišlo ako milá povinnosť To by ti však mali vysvetliť ľudia, ktorí deti mať nemôžu a dali by za to čokoľvek
pre vsetkych, ktori nechcu mat deti a chcu sa utvrdit v spravnosti svojho rozhodnutia odporucam precitat si skvelu knihu od Connie Maierovej "40 DUVODU, PROC NEMÍT DETI"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
keby bolo na mne (nas) tak uz nam tu mozno aj cupita jedno male stvoreniatko. (dobre tak nie cupita ale lozka s tym malym zadockom ruzovuckym vypucenym
+ - je roztomilé,keď naňho pozrieš nemôžeš sa ubrániť úsmevu
- - ale také je iba kým vyrastie,potom ti odvráva,v horšom prípade nadáva...
+ - nie je veľmi náročné,zabaví sa aj s pokrievkou s hrnca
- - ale iba kým nevyrastie potom kupuj mobil,hneď nato bicykel,platiť mu všetky jeho hlúpe výlety.......
- - vstávať v noci aby si ho nakŕmil
- - každú chvíľu vymienať osraté plienky-----------
zdá sa mi že to má viac mínusov ako plusov..............fuuuuuj
ale aj tak si myslím, že sa to skvôr nestane...
Ale nemôžem, musím čakať najmenej ešte 10 rokovo
skor so zalozenymi nohami
(teda nie že by to bolo mojím hlavným plánom)
@122ajda taketo veci sa nemaju robit
asi tak nejak