V com bude 21. storocie obdivuhodne pre ludi v buducnosti?
napriklad teraz ked sa pozriem do minulosti, rozne doby mali v niecom svoje caro, co moze byt take zaujimave pre ludi napriklad v roku 2 500 na 21 storoci?
Podľa mňa to bude vynález tranzistora - aj keď tranzistor vynašli v 20 storočí. Bol to podľa mňa najväčší objav za posledných 1000 rokov. Dovolím si povedať že to bol dokonca objav porovnateľný s objavom kolesa.
8. Holyknight - Hanbi sa!! Taká hanba, taká hanba - asi sa prepadnem pod zem A to som ešte neačal kecať o Nikolovi Teslovi alebo Wernerovi von Siemensovi To by sa mi prsty nezastavili
Rok 2500????????????????????,žartujete?Dúfam že áno.
A ak nie,tak vám to vysvetlí realista!,ako som napríklad ja!
Odpoveď je jednoduchá.
V roku 2500,nebude nič s toho čo je dnes,pretože človek resp. ľudstvo dojebe Zem tak že tu život už nebude!!!
Rok 2500 je dosť smiešny pretože Zem je už v dosť zlom stave a predpokladá sa že už v roku 2050 zomrie každý človek na prírodnú katastrofu čo je ešte dosť dobré vzhľadom na globálne oteplovanie a ozónové vrstvy ktoré pravdepodobne spôsobia vysoké rozpálenie zemského povrchu na teplotu pri ktorej život nieje možný.Tak isto nesmieme zabudnúť na populačnú explóziu ktorá v podstate ešte stále pretrváva a spôsobuje nedostatok potravín a hlavne úbytok ornej pôdy ktorá sa čím ďalej tým viac zastavuje cestami,skladmi atď.
Ďalej sa pozrime na nevyčerpateľné zdroje ako je ropa.Ropa síce nieje potrebná pre život ako je napríklad dýchanie kyslíka ktorý je už tiež dosť znečistený ale v dnešnej dobe to už za potrebné pokladať môžeme a bez ropy môžeme očakávať jedine svetovú vojnu.Ďaľšia svetová vojna by už bola pravdepodobne katastrofálna,vzhľadom na existujúce jadrové hlavice a ľudskú blbosť ktorá s tým súvisí.(vo svete je vyše 30.000 jadrových hlavíc)
Ropa síce ubúda,ale je to níč s porovnaním nedostatku vody.Vody je málo,no ľudia do nej stále vypúšťajú toxické látky.Voda je veľmy veľkým problémom už dnes,a nesmieme zabudnúť že človek jú vyrobyť nevie.
Ďalej.Topenie ľadovcov ktoré súvisí zo spomenutým oteplovaním.Hladina vody sa neustále a nie pomaly zdvíha čo nie je tiež praznivé.
A čo napríklad ubúdanie pralesov atď.atď....
Ak si myslíte že toto ,,našá´´ Zem znesie,prosím...žite v sne....
just: su tu ludia ako ty a su tu preto aby tomu zabranili clovek je nenapravitelna bytost tebe nikto nerozhovori to co si napisal rovnako ako to ty nerozhovoris zastancovi (aj ked nepriamemu) nicenia nasej planety takze kto z koho ? hodia ochranari flintu do zita alebo budu bojovat ?
ako rozhovoris majitelovi skladky aby ju zlikvidoval ked je pre jeho biznis vyhodna ? svet by bol krasny keby sa ludia dokazali zmenit zo dna na den ale to sa neda a niektori ludia sa nezmenia ani za cely zivot... a co sa tyka recyklacie podla mna je dost slabo propagovana... keby sa o nej viac hovorilo urcite by si niektori ludia vstupili do svedomia lenze taka vec ako triedit odpad cloveka sama od seba ani nemusi napadnut bez ohladu na jeho charakter... s prispevkom 30 suhlasim ja som nikdy nic nezahodil ani na travnik pred domom nie to este nicit takto nase prirodne bohatstvo na ktore som co sa Slovenska tyka ako na jednu z mala veci pysny
Typek je pekné, keď ľudia (jednotlivci) sa snažia zlepšiť tento svet, našu Zem. Ale! my zmôžeme len máličko. Veď kvôli komu sa zväčšuje ozónová diera? Kvôli Američanom a Rusom. Veď oni nechcú prestať vypúšťať tie svinstvá do ovzdušia. Tak čo s tým urobíme my? Drobnučkí jednotlivci?! Nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
7. boli veru chlapy su uz neni chlpate opice a zeny sa o seba staraju ako nikdy
ležat na oblakoch a jesť šlahačku a pozerať sa na ten pozemský smrad)lavý svet
A ak nie,tak vám to vysvetlí realista!,ako som napríklad ja!
Odpoveď je jednoduchá.
V roku 2500,nebude nič s toho čo je dnes,pretože človek resp. ľudstvo dojebe Zem tak že tu život už nebude!!!
Rok 2500 je dosť smiešny pretože Zem je už v dosť zlom stave a predpokladá sa že už v roku 2050 zomrie každý človek na prírodnú katastrofu čo je ešte dosť dobré vzhľadom na globálne oteplovanie a ozónové vrstvy ktoré pravdepodobne spôsobia vysoké rozpálenie zemského povrchu na teplotu pri ktorej život nieje možný.Tak isto nesmieme zabudnúť na populačnú explóziu ktorá v podstate ešte stále pretrváva a spôsobuje nedostatok potravín a hlavne úbytok ornej pôdy ktorá sa čím ďalej tým viac zastavuje cestami,skladmi atď.
Ďalej sa pozrime na nevyčerpateľné zdroje ako je ropa.Ropa síce nieje potrebná pre život ako je napríklad dýchanie kyslíka ktorý je už tiež dosť znečistený ale v dnešnej dobe to už za potrebné pokladať môžeme a bez ropy môžeme očakávať jedine svetovú vojnu.Ďaľšia svetová vojna by už bola pravdepodobne katastrofálna,vzhľadom na existujúce jadrové hlavice a ľudskú blbosť ktorá s tým súvisí.(vo svete je vyše 30.000 jadrových hlavíc)
Ropa síce ubúda,ale je to níč s porovnaním nedostatku vody.Vody je málo,no ľudia do nej stále vypúšťajú toxické látky.Voda je veľmy veľkým problémom už dnes,a nesmieme zabudnúť že človek jú vyrobyť nevie.
Ďalej.Topenie ľadovcov ktoré súvisí zo spomenutým oteplovaním.Hladina vody sa neustále a nie pomaly zdvíha čo nie je tiež praznivé.
A čo napríklad ubúdanie pralesov atď.atď....
Ak si myslíte že toto ,,našá´´ Zem znesie,prosím...žite v sne....
Ľudia sú nenapraviteľný........................
nehovorim ze treba zanedbavat tieto globalne problemy, ale ludia su svine a chcu prezit, takze si najdu cestu ako to dokazat, netreba sa bat
Prosím ťa uvedóm si že to čo ľudia robia si musia uvedomiť sami a nie sa na niekoho spoliehať!!!
Príklad:
Odpadky,ak by ľudia recyklovali odpad,dalo by sa zachrániť až 70% odpadu a vyrobiť z neho nové recyklované výrobky.
To ma len napadlo že ako sa ľudia správajú,nechcem reagovať na nikoho.
Vydeľ som ich veľmy vela a musím sa priznáť že o človeku ktorý v lese zahodí čo len jediný papier je chrapúň!,sedlák a bezohľadný koko.!
A to ešte nehovorým o tom že nieto príde a v lese vyhodí starý šporák alebo tam nechá rozbité auto.
Toto zotpovedá len o inteligencii a charaktere človeka čo je úbohe keď si uvedomím koľko takých veci som v lesoch už videľ....