by som sa necitil nestastne a nemal by som nenaplnene potreby a obmedzene moznosti ... nestretaval by som sa s hlupymi ludmi,pretoze by ziaden hlupak neexistoval a vsetci ludia by ma brali takeho aky som, respektovali ma a mali ma radi a vyhladavali moju spolocnost...mal by som vlastne byvanie a idealnu zenu ktora by ma milovala nech by sa stalo cokolvek a s ktorou by som si neskutocne rozumel...piano na ktorom by som skladal hudbu a vinnu pivnicu...velmi inteligentne deti (dve) a viedol by som vlastny vedecky vyskum v oblasti biologie a kozmologie ... mal softverovu spolocnost s vyvojom vlastneho operacneho systemu k pc..mobilom a satelitom...no a este by som mal radost z toho ze zijem a dovod oslavovat zivot vobec
By všetci ovládali gramatiku a aké i/y píšeme v nominatíve plurálu! A neboli by vojny a zbytočné zabíjanie, a peniaze by nemali takú moc ako majú teraz, a ľudia ktorí by si to zaslúžili by žili večne
by ludia nejedli zvieratká, nevojnovali, nehnevali, neneávideli by sa, lúbili sa a viac by pocuvali prirode, nenicilli ju a viac cerpali z jej pokoja .)
@torpedo08 hej, radšej žiť ako opičiak niekde na strome a nechodiť do práce, zarábať peniaze a žiť v zasratom politickom systéme, byť zvieraťom nie je byť zlé
...to vyzeralo ako na titulke jehovistických časopisov...Pilo by sa tam víno, všade by boli stoly plné ovocia, zurčiace potôčiky, stále by svietilo slniečko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja som ale nikde nespochybňoval ľudí a ich činy/spôsob života
...tiež som len doplnil vetu
A samozrejme by každý vedel, že po nominatíve PL je -i