jj zalezi vse od svetla, ked som v uzavretej miestnosti (vytah) tam je skvele svetlo vzdy vyzeram dobre...ked sa kukam do zrkadla pocas denneho svetla...je to horsie
Rovinne zrkadla davaju obraz skutocny , ale ziadne zrkadlo nie je stopercentne rovne, takze odchylky tam su. A potom je tu este psychologicky faktor , kto sa chce ako vidiet......
Predovšetkým veľmi skreslene oproti tomu, ako nás vidia iní (objektívny obraz neexistuje) v závislosti od prirodzeného prejavu a mimiky; osvetlenia, vzdialenosti, uhla a vlastností zrkadla; a výšky v porovnaní s priemerom.
@sandy114 Pokiaľ to s tým zrkadlom je pravda, tak už radšej nikdy nevyjdem z domu.
No myslím, že také niečo ako fotogenickosť existuje, lebo sama na niektorých ľuďoch vidím, že na fotkách vyzerajú skrátka lepšie aj bez úprav vo photoshope
Dala som lepšie-horšie... ale ono to nie je len od svetla, pretože záleží aj na vzdialenosti.. napr. je dokázané, že do neviem kolko metrov zrkadlo skresluje opticky a vidíme sa širší ako sme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
je secko v poradku najlepsom.
na druhej strane nemusim sa upravovat vo photoshope =D
ale ja sa snažim sebe nahovoriť, že som nefotogenická
No myslím, že také niečo ako fotogenickosť existuje, lebo sama na niektorých ľuďoch vidím, že na fotkách vyzerajú skrátka lepšie aj bez úprav vo photoshope