Je veľa vecí, čo by som nemala a ani nie že chcem, ale robím ich, žijem ich, lebo chcem a tým pádom môžem. Už sa nechcem pozerať na stranu, kde mi každý hovorí čo môžem, pozerám sa na seba a dovoľujem si sama čo uznám za vhodné.
@uggla ake napr ? samozrejme nemyslim ze mama ti napr zakaze niekam ist a ty aj tak ides... myslela som v sirsom zmysle slova, trebars porusovanie zakonov a pod... ze vela ludi sa boji ich porusit aj ked to chcu aby ich nechytili a nepotrestali
@sasuke moja mama mi asi nič také nezakáže a nikdy nezakázala a keby to niekedy predtým urobila, rozhodne by som jej rozhodnutie akceptovala. Čo sa týka porušovania zákonov, fakt mám o tom hovoriť tu? hah
keď ja niečo chcem, tak o to budem bojovať dokiaľ to nedostanem Aspoň väčšinou...Takže tak ... Nič nie je na svete nemožné a síce treba byť aj skromný, ale tak keď človek po niečom túži musí pre to niečo urobiť nie?
@sasuke neviem a nechcem konkretizovať ale veľa krát som spravil veci, ktoré sa odo mňa neočakávali, ktoré sú nezákonné alebo to jednoducho niekto nariadil že sa nemajú robiť
a myslím že veľa ľudí túži spraviť niečo bez obmedzení, popr. niečo čo nie je v ich silách
@8 tak to či to zakáže mama, štát alebo neviem kto je podľa mňa úplne jedno ... celkovo to porušíš tak či tak, takže niet o čom
a myslím že človek môže všetko, čo je v jeho silách, takže tie obmedzenia sú len zhluky zbytočných slov a ty to môžeš odignorovať, jediné čo môžeš dostať je alternatívny trest
@glamorous asi si mala ten pocit ze musis, aby sa ti ulavilo ale to ze som jedenkrat zrekapitulovala pocet neznamena, ze mi ide o cisla a je potom uplne jedno, ze sa da vyjadrit aj v ankete
@glamorous ja za to viem, ze jediny tvoj ciel bol ponizit cloveka, co sa ti nepodarilo nechapem inak preco niekomu vnucujes, ze mal zalozit anketu a nie forum, ked je to jeho vec... dufam, ze sa ti ulavilo a najdes si lepsiu zabavku
@etelnair myslim ze ked clovek nema iba strucne odpovedat ano alebo nie, a ma sa aj vyjadrit o jeho nazore obsirnejsie, resp. so skusenostami, je lepsie forum ako len anketa
@etelnair aha, a mam sa teraz ospravedlnit, ze som to nedala ako anketu, lebo to tak chces ty ? nemas nic lepsieho ako riesit tu taketo hovadiny ? moze ti byt jedno ci o tom napisem basnicku alebo si to vytetujem na rit
@etelnair nehovor a co mi este povies ? poznam ludi ako si ty, vzdy bude niekto rypat, ak chces, vyjadri sa k teme, inak sa s tebou budem musiet ''bohuzial'' rozlucit
nemam pocit ze som sem prisiel v @27 a @29 rypat, potom som akurat nadobudol dojem ze si tupa jak molitan takze uz mi je to jedno, kludne sa pojeb alebo zahrab alebo co len chces
ja zas takeho co na @29 nadviaze komentom @30
clovek co sa necha lahko vyprovokovat k vulgarizmom mozno len nema chut debatovat normalne s kdejakym hmyzom ked to nema zmysel
@etelnair ano, nechapem, naco tu riesis nieco take bezvyznamne ako to ci to malo byt forum alebo anketa co si si myslel ze ti dam za pravdu ? ked som chcela mat forum tak budem mat forum a tebe to moze byt u riti, ale ked si to chcel riesit preco sa nezahrat ? musis sa velmo nudit chlapce
v bodoch
1) chlapce volaj svojho psa trebars
2) nemyslel som ze mi das za pravdu, myslel som ze sa snad kusok zamyslis alebo kludne aj nie ale nespravis presny opak
3) nenudim sa, pisanie do tohto fora neni jedine co teraz robim ale jak pozeram ty tiez nie si nejak vytazena zrovna tak neviem co to s tym ma spolocne a co to ma spolocne vlastne so vsetkym
@etelnair
1. psa nemam sorry
2. zamyslad sa nad cim ? niecim co som nechcela ? ak mi clovek navrhne nieco co nechcem poviem rovno NIE, chapes ?
3. nie, nie som, len pisem pracu z mediciny po francuzsky ale rada si to sprijemnim nezmyselnou debatou s niekym, kto nechape, ze jeho slova mozem prinajlepsom akceptovat, ale urcite sa nad nimi nebudem zamyslat a tak ma to napadlo, ze keby si mal nahodou zazivnejsiu vec na praci, nestracal by si cas nezmyselnostami a zbytocnostami
kazdopadne KEBY SOM LEN TAK CHCELA IBA TO CO SMIEM nemala by som teraz ani nahodou take problemy ake mam hlupost toto, ja chcem asi miliardu veci ktore nemozem mat
Niekto ani nedokaze veci, ktore sa smu, tak mu ostava to zakazane. Napr naco by niekto zobral loptu, ked ho to nevie zabavit a lepsie sa citi na zaciatku pri drogach?
@sasuke neviem či sa snažíš byť vtipná alebo tvoj intelekt o veľkosti čajovej lyžičky fakt nestačí na to aby si tu hodila aspoň nejaký fakt dobrý argument keď už si tu z teba všetci robia piču a ty máš aj tak nutkanie tu ešte dačo napísať, ale budiš
@glamorous ja sa nemusim snazit, ono mi to ide samo naco budem hadzat argumenty ? pre koho ? ty ludia /medzi kt. patris aj ty/ si len neuvedomuju ze si z nich robim prcu, a coby nie, ked niekto sa dokaze dorana hadat o uplnej hovadine, dalsi sa k tomu pridaju a na druhy den este pokracuju ? preco sa nezabavit trosku ?
@sasuke btw riadne si sa zhovadila, ako nejaka pubertacka, ktora bojuje proti celemu svetu, ak toto mala byt sranda, tak mam pocit, ze ostanes nepochopena
Sak ju nechajte zit pre boha, chce len odpovede na otazky, ako v Aktoch X. Preco neboli aj akty X urobene ako anketa? Preco?!
Nechajte to dievca zit, na sirenie nenavisti su tu fora o homosexualoch.
@sasuke Si nedonosenec, alebo zlyhala vychova ? Si strasne sprosta, keby si bola moja dcera, zmlatil by som ta jak hada. Uvedom sa prosim, neda sa to citat, ako si sama nakladas.
@sasuke Tak potom to treba brat jak kompliment, ze za to ludom stojis. Obcas ti pridem napisat nejaky hate pod fotku aby si sa necitila nechcene.
A teraz uz so mnou nestracaj cas, chod bojovat za svoju cest naspat do fora hahaha.
@goodk ved ma prekvapuje, ze ludia dokazu stracat cas pre taku blbost a neboj sa, necitim sa nechcene, ked ide par ludi proti mne ja sa tym obcas zabavam, ak nic ine...
za cest ? tu na birdzi to predsa nema zmysel, ani vyznam, naco mi je tu priazen/nepriazen ludi ? dvolezita je realita, nie ?
@sasuke Tak aj birdz je realita, ti ludia tu su skutocni, existuju niekde v priestore a case za svojimi pocitacmi. Jedine o depropexovi a zajkouskovi si myslim ze su spam-boti.
@sasuke Ak chces, budem sa s nimi stretavat za teba a budem ti tlmocit naozry a pripomienky. Uz si niekedy mala vlastneho hovorcu?
Podla mna nie je fake, je skutocny ako Jezis Kristus a Pan Boh.
@sasuke Tak potom nie, nebudem x-ty hovorca v poradi, boh vie kolko ludi uz tlmocilo tvoje myslienky svetu.
Neviem ci je, mozno martania nemali tolko trpezlivosti s jeho vierou a tak ho poslali k nam na prevychovu, ujmes sa toho?
@sasuke Tak budem mím. Budem vyjadrovat to co chces pomocou pohybov a vyrazu na mojej bielej tvari.Ci uz aj osobneho míma si mala?
Musis mu pomoct, potrebuje ta,snad nedopustis aby ta ludska bytost skoncila v klastore a do konca zivota nosila hnedu mikinu.
@sasuke no dobre dobre, ved ja ti neberiem slobodnu volu, len som myslel ze pruhovana ciernobiela kosela,cierne nohavice a vybielena tvar by mohli zdoraznit vahu tvojich slov.
No dobre, tak ho teda nechajme tak, ale je to tvoja zodpovednost ked sa mu nieco stane.A kedze nemas hovorcu ani mima potom to budes verejnosti vysvetlovat sama preco si ho nechala dopadnut takto!
@sasuke pozri mozeme zatlkat, alebo mozeme vylozit karty na stol, nechci aby som pisal Tomasovi aby sa pozrel do logov, kto je zodpovedny za jeho prichod. Toto je tvoja sanca priznat sa a ocistit svoje meno od bahna ktore sa na neho za tie roky nalepilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
a myslím že veľa ľudí túži spraviť niečo bez obmedzení, popr. niečo čo nie je v ich silách
a myslím že človek môže všetko, čo je v jeho silách, takže tie obmedzenia sú len zhluky zbytočných slov a ty to môžeš odignorovať, jediné čo môžeš dostať je alternatívny trest
a nechceš zomrieť, popr. iná možnosť sebarealizácie?
1. počítaš pomer áno/nie
2. aj k ankete sa dá vyjadriť
seriózne som ti TOTO musela vysvetliť ?o____________O
clovek co sa necha lahko vyprovokovat k vulgarizmom mozno len nema chut debatovat normalne s kdejakym hmyzom ked to nema zmysel
1) chlapce volaj svojho psa trebars
2) nemyslel som ze mi das za pravdu, myslel som ze sa snad kusok zamyslis alebo kludne aj nie ale nespravis presny opak
3) nenudim sa, pisanie do tohto fora neni jedine co teraz robim ale jak pozeram ty tiez nie si nejak vytazena zrovna tak neviem co to s tym ma spolocne a co to ma spolocne vlastne so vsetkym
1. psa nemam sorry
2. zamyslad sa nad cim ? niecim co som nechcela ? ak mi clovek navrhne nieco co nechcem poviem rovno NIE, chapes ?
3. nie, nie som, len pisem pracu z mediciny po francuzsky ale rada si to sprijemnim nezmyselnou debatou s niekym, kto nechape, ze jeho slova mozem prinajlepsom akceptovat, ale urcite sa nad nimi nebudem zamyslat a tak ma to napadlo, ze keby si mal nahodou zazivnejsiu vec na praci, nestracal by si cas nezmyselnostami a zbytocnostami
postoje lvl: neandertalec
ty sa asi bojis premyslat alebo co, to ta zato doma biju ?
no offence ako ale ozaj ziadna logika
Nechajte to dievca zit, na sirenie nenavisti su tu fora o homosexualoch.
@goodk nic si z toho nerob vzdy bude niekto napadat cloveka aby sa citil lepsie ale to je ich problem, nie moj
A teraz uz so mnou nestracaj cas, chod bojovat za svoju cest naspat do fora hahaha.
za cest ? tu na birdzi to predsa nema zmysel, ani vyznam, naco mi je tu priazen/nepriazen ludi ? dvolezita je realita, nie ?
inak ak nie je zajusko fake... tak potom dost silna kava aj na mna
Podla mna nie je fake, je skutocny ako Jezis Kristus a Pan Boh.
takze je mimozenstan ?
@antifunebracka lebo som spravila forum a nie anketu
Neviem ci je, mozno martania nemali tolko trpezlivosti s jeho vierou a tak ho poslali k nam na prevychovu, ujmes sa toho?
nechcem mat toto na svedomi
Musis mu pomoct, potrebuje ta,snad nedopustis aby ta ludska bytost skoncila v klastore a do konca zivota nosila hnedu mikinu.
potrebuje rozum, nie mna
No dobre, tak ho teda nechajme tak, ale je to tvoja zodpovednost ked sa mu nieco stane.A kedze nemas hovorcu ani mima potom to budes verejnosti vysvetlovat sama preco si ho nechala dopadnut takto!
preco by to bola moja zodpovednost ? ja som ho sem nevypustila