ak to nebude smradľavý, hnusný chlpatý, nepoznajúci gramatiku a ničnerobiaci róm, tak by mi to určite vadilo...ale aj tak nemám súrodencov, takže mi to môže byť jedno, ale tak takých rómov nikto nechce, dúfam, len cigánky.
černoch nie, róm áno. nie som rasista, ale ale ak sa povie róm tak si predstavíš celý národ, ktorý svojim spôsobom.. no šak to poznáme. ale ak by to bol róm, ktorý by bol slušný, čistý a mal by niečo v hlave, tak prečo nie.
Bohužiaľ v pripade svadby s cigáňom si neberieš len jednotlivca ale komplet. osadu. Mulat prípadne mulatka môže byť,bývajú to krásny ľudia,ale čistý černoch radšej nie,pretože ja rasizmus a černochov neznášam.
Nemozes spajat predsa cernochov a ciganov... (ach)
Lebo keby moj brat bol s cernoskou tak by mi to nevadilo ale s cigankou tam by som uz porozmyslala...ani s sikomookimi by mi nevadilo ale moslimovia hej :S
To by som ho musela poznať a potom zhodnotiť, nebudem hádzať všetkých do jedného vreca. A ona by si idiota nenašla, takže verím tomu, že by mi to nevadilo
nemám žiadne výhrady...nejde o to či je človek žltý alebo čierny...nech je aj modrý... hlavne nech je na mojej úrovni čo sa týka inteligencie a správania. A samozrejme nech je zo slušnej rodiny.
Cernoch by vadil menej ako cigan ale aj tak by vadil... ci chceme alebo nie kazdy sme tak trochu rasisti nacionalisti etc... jasne ak by bol v pohode tak nie je problem ale vzdy tam bude rozdiel dvoch kultur ine nazory a tak...
Toto inak vyzerá ako taký malý test rasistickej tendencie, ktorá je úplne preukázateľne hlúpa a dementná ...
Teraz sa ospravedlňujem, že uvediem iba jeden nick a pritom mám na mysli celú skupinu ľudí ...
No každopádne, (ako napríklad ty, @semhamforas ) ak sa rasisti zvyknú skrývať za rôzne zaujímavé fakty, ako že černosi sú menej inteligentná rasa a blá blá blá -----
(čo je teoreticky možné, pretože jedna rasa môže byť menej inteligentná ako iná, rovnako však napríklad môže byť menej inteligentná vrstva robotníkov, ako vrstva vysokoškolských pedagógov a tam je hádam jasné, že z toho netreba robiť podobné vývody, však? ... Ale ok, tá zátvorka sem v podstate nepatrí) ------
teraz jednoducho neskryješ, že je to blbosť, pretože takéto zovšeobecňujúce poznatky nie je možné použiť na konkrétnu osobu, ktorú si napríklad tvoja sestra vyberie za partnera a zostanú ti už len reči o opiciach a podobné formulky, ktoré ukazujú, aký si obmedzený hlupák, rovnako ako ostatné indivíduá podobného rázu, ktorých je podľa tejto ankety takmer 20% odpovedajúcich ...
predpokladám, že autor ankety mal na mysli tých, ktorí sa vyskytujú na birdzi... ergo sa dá predpokladať, že by súrodenec kohokoľvek z tejto diskusie chodil so slušným človekom, nech je akejkoľvek rasy, ETNIKA či vierovyznania. Teda vyslovene rasistické bláboly o nejakých opiciach či plky o špinavých cigáňoch nie sú ničím iným, než tým, čo napísal @29@tunidlo a s čím naprosto súhlasím.
Ja ten holý fakt nepopieram, ja som sa dokonca domnieval, že je pravdivý ...
Ibaže na základe neho nepociťujem žiadnu nenávisť ani túžbu dehonestovať černochov ...
A samozrejme, že mi vysvetľovať nič nemusíš, ja to od teba ani nežiadam, ja som aj celkom rád, keď mi niečo nevysvetlíš, lebo nemáš argument
Inak, ešte offtopic, že by mi pripadalo celkom vtipné, keby sa napr. s tvojou sestrou dal dokopy černoch, ktorému by si nesiahal ani po päty a tebe by to vadilo a oficiálna verzia by zrejme bola, že ti to vadí preto, lebo patrí k rase, ktorá je priemerne menej intelientná
Ale @grietusha ty tiež všetko zožereš,to je len obyčajné vetné spojenie,ktoré sa nezakladá na pravde. Za mojich mladých liet to bolo veľmi vtipné a ty si sa mi teraz vygrcala na hlavu.Idem si ju radšej umyť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
poď semka
ak je to slušný občan a nenavádzal by mojích súrodencov na zlé,tak pohoda
ale predstaviť si, že by som mal mať niečo s černochom alebo smradlavým cigáňom ma hnusí, fujky, fuj!!!........filip
keď to druheme nevadí jeho problém, nezájem,....
Lebo keby moj brat bol s cernoskou tak by mi to nevadilo ale s cigankou tam by som uz porozmyslala...ani s sikomookimi by mi nevadilo ale moslimovia hej :S
Nechceš teraz vysvetliť, ako ty vlastne nemáš vôbec nič proti slušným rómom?
Teraz sa ospravedlňujem, že uvediem iba jeden nick a pritom mám na mysli celú skupinu ľudí ...
No každopádne, (ako napríklad ty, @semhamforas ) ak sa rasisti zvyknú skrývať za rôzne zaujímavé fakty, ako že černosi sú menej inteligentná rasa a blá blá blá -----
(čo je teoreticky možné, pretože jedna rasa môže byť menej inteligentná ako iná, rovnako však napríklad môže byť menej inteligentná vrstva robotníkov, ako vrstva vysokoškolských pedagógov a tam je hádam jasné, že z toho netreba robiť podobné vývody, však? ... Ale ok, tá zátvorka sem v podstate nepatrí) ------
teraz jednoducho neskryješ, že je to blbosť, pretože takéto zovšeobecňujúce poznatky nie je možné použiť na konkrétnu osobu, ktorú si napríklad tvoja sestra vyberie za partnera a zostanú ti už len reči o opiciach a podobné formulky, ktoré ukazujú, aký si obmedzený hlupák, rovnako ako ostatné indivíduá podobného rázu, ktorých je podľa tejto ankety takmer 20% odpovedajúcich ...
Ja ten holý fakt nepopieram, ja som sa dokonca domnieval, že je pravdivý ...
Ibaže na základe neho nepociťujem žiadnu nenávisť ani túžbu dehonestovať černochov ...
A samozrejme, že mi vysvetľovať nič nemusíš, ja to od teba ani nežiadam, ja som aj celkom rád, keď mi niečo nevysvetlíš, lebo nemáš argument
Inak, ešte offtopic, že by mi pripadalo celkom vtipné, keby sa napr. s tvojou sestrou dal dokopy černoch, ktorému by si nesiahal ani po päty a tebe by to vadilo a oficiálna verzia by zrejme bola, že ti to vadí preto, lebo patrí k rase, ktorá je priemerne menej intelientná
prosím ťa, popros niekoho v tvojej blízkosti, aby sa ti vygrcal na hlavu, mne to na diaľku nejde.