Určite všetci poznáte filozofickú otázku,čo bolo skôr,vajce,alebo sliepka..?!
Keď som bola malá,často som hovorila:vajce(ale kto ho vynosil??)..mm,tak nie ,sliepka(ale z čoho sa narodila..?),no,jasne,nie,tak vajce.
Sliepka,vajce,sliepka vajce.....
Neve
18. co ma tato otrepana otazka s ludskou existenciou? z pohladu darvinovej teorie evolucie bolo slepacie vajce prve. Kazdy novy jedinec je evolucne dalej nez jeho rodicia.
A z nespravneho teologickeho(krestanskeho) pohladu, bola prva sliepka, lebo popiera evoluciu.
logicky prvy bol dinosaurus xD
a potom neako sa zmutoval xD
a bola z neho kura xD
alebo neako zle zniesol vajicka pripadne sa o nich nestaral xD
a z toho vajicka vyliezlo kurca xD
ide hlavne o to či považujeme už zárodok za sliepku - ak áno bola prvá ona, lebo najprv je zárodok a až potom vajce...
ak sliepku považujeme za sliepku až vtedy keď sa vyliahne (poprípade až po období kuraťa) bolo prvé vajco. Lebo vajco vzniklo z dvoch odlyšných vtákov ktoré sa spárily a vznikol hybrid - sliepka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a sliepka bola skor
mňa by zaujímalo prečo práve vajce a sliepka...prečo nie vajce a kačica?
A z nespravneho teologickeho(krestanskeho) pohladu, bola prva sliepka, lebo popiera evoluciu.
a potom neako sa zmutoval xD
a bola z neho kura xD
alebo neako zle zniesol vajicka pripadne sa o nich nestaral xD
a z toho vajicka vyliezlo kurca xD
ak sliepku považujeme za sliepku až vtedy keď sa vyliahne (poprípade až po období kuraťa) bolo prvé vajco. Lebo vajco vzniklo z dvoch odlyšných vtákov ktoré sa spárily a vznikol hybrid - sliepka.