Co si myslite na kolko rokov vyzera vasa telesna schranka? a naopak vase uvazovanie sa da prirovnat k akemu obdobiu zivota cloveka ? Ano myslim konkretny vek ... cislo ...
Tak ja to vezmem z pohľadu ako hovoria iní... Takže tipnú mi buď menej teda 16 alebo zas viac a to 22 a v skutočnosti mám 19.
A správaním, uvažovaním a tak, no to mi dávajú často o dosť viac niekedy aj 23 alebo 25, menej mi ešte nik nepovedal.
mam 15, kazdy mi tipuje na 17 ( sama si netrufam hodnotit)...a po mentalnej stranke ?
tazko povedat...
tazko prirovnavat, ved niektori 20 rocni sa castokrat spravaju na menej ako 15 a zas naopak..
myslim ze vyzeram akurat na svoj vek neviem aky vyspely by som mal byz v sestnastich ale niekedy si pripadam jak mentalne zaostaly skolkar ked sa tak ku mne rodina sprava :/
Mne kazda socka tipuje ze som 3tiak ale inak mam 16 , pri priatelke sa chovam ako male decko x 18 , a v spolocnosti rodinnych prislusnikov , a fyzickych ci pravnickych osob sa snazim x>18
ako mna niekedy vedia vytocit na pokeci i napise 23 rocny ze kolko mam rokov,napisem ze 13 a on "aha no ja ze aspon 17 tak nic,prajem pekny den" iked nemyslim si ze vyzeram az na 17,skor tak 15 no...a spravanim mozno tiez na starsie,asi to bude tym ze som viac v kontakte zo starsimi
mam skoro 23, ked sa oholim a mam kratke vlasy, tak vraj vyzeram na 17-18 (uz mi tipovali aj zakladnu skolu ), citim sa tak na 20 a aj spravanim som kdesi tam, taky riadny mix
mám skoro 15 no vyzerám na 13-14...a cítim sa na ... hmmm to sa nedá povedať,niekedy sa cítim na 20-ked idem po meste sama!niekedy na 7 ked stále revem pred rodičmi a niekedy na 12 ked neviem matiku
tak vyzeram no neviem mozno na 17, to je kazdeho osobny nazor pocula som aj take ze ci mam manzela ale tak zda sa mi ze mentalne som vyssie ako moji rovesnici ale samozrejme iba v urcitych veciach
mam 16, myslim ze vypadam na 14 mozno 15 a nentalne mozem povedat ze asi o dost vyssie..mozno 20 ked si tak vsimam inych starsich (20 rocnych) .... inak moji spoluziaci uppne zaostali oproti mne haahh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
A správaním, uvažovaním a tak, no to mi dávajú často o dosť viac niekedy aj 23 alebo 25, menej mi ešte nik nepovedal.
A mentálne? To musia posúdiť ostatný.
vyzerám na hm, 17?
a citim sa na... 17
kurnik som rok pozadu
našťastie nie som na tom naopak
tazko povedat...
tazko prirovnavat, ved niektori 20 rocni sa castokrat spravaju na menej ako 15 a zas naopak..
zmýšľam na 68 rokov.
cítim sa na takých 18 a pol
vyzeram na 18-19
chovam sa na .. niekedy ako 10 rocny..sem tam viac
mno a spravam sa ... eh mno to sa tazko definuje xD
podľa iných vyzerám tak na 20-25 a uvažujem ako 25 ročná. nechcem
ale v niektorych veciach zmyslam ako keba mam25-30
a ked mi ***** tak by som povedal ze tak na 8-9?
=D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D
vyzerám na 15
cítim sa na 60
keď som zaľúbený, správam sa ako keby som mal 5
Nech sudia iny.
-a citim ze moje uvazovanie nie je ovplyvnene vekom xD
vyzeras na 39
spravas sa na 14