Môj priateľ sa tomu venuje štyri roky, občas mám pocit že cisco má radšej ako mňa ja osobne tomu nechápem, ale čo mi on hovorí, kto má cisco, a certifikáty z toho sa nemusí báť, že sa neuplatí, nech je v inom smere akokoľvek sprostý....
Ak niekto ovlada Cisca a sietarinu na dobrej urovni, tak ma o zivot postarane. Co sa Cisiec tyka su velmi zlozite ale zaroven ak ma clovek schopnosti ich naplno vyuzit spolu s nejakym vhodnym monitoringom, tak je to krasa
kto sa o to zaujima tak sa to rozhodne oplatí študovať, CCNA mi príde taký základ takže CCIE aspoň written challenge accepted inač tie certifikaty su dosť drahe a keď je človek v akadémií tak sa to ešta ako tak dá, oplatí sa taktiež už keď človek vie teóriu pozrieť na junOS tiež sa dnes vcelku hojne používa najmä že sa dá rôzne upravovať aj vďaka unix jadru.
sprosto koncipovana otazka, Cisco je firma ... CCNA a pod su certifikaty,
inak na nasej fakulte priestor na to ako prdel, ale nechce sa mi robit a vrazat do toho cash a do refreshov potom, ked nechcem byt sietar, inak pre sietarov vec na zahojenie sa potom, tjn,
To sme mali na gympli, ale ja nie som na informu, tak som ten seminár nerobila. Chalan, čo to robil, strašne pred maturou stresoval, aby ten certifikát mal pri prihláške na elektroniku na vš a on neni vôbec vymletý z mat-fyz-info, takže asi to má nejakú váhu v tej jeho oblasti. Lebo on bol najväčšia flegma a toto bol jediný raz, čo som ho videla stresovať, že čo sa stane, ak saniečo nestane. a môj brat robil pohovor na prácu v tej firme a nevzali ho. Tam moje sympatie končia. čiže som sa s tým nepriamo stretla a viem, že je to uznávané, ale pre mňa nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
inak na nasej fakulte priestor na to ako prdel, ale nechce sa mi robit a vrazat do toho cash a do refreshov potom, ked nechcem byt sietar, inak pre sietarov vec na zahojenie sa potom, tjn,