Čo mislíte prečo sú dnes v móde rôzne konšpiračné blbosti na spôsob: ilumináti chcú ovládnuť svet, mimozemšťania na Zemi, Amíci neboli na mesiaci atď? prečo si podla vás ľudia vimíšľajú takéto vtákoviny?
je chyba verit vsetkemu, co ti povedia v komercnych mediach, tak ako je aj chyba verit kazdej konspiracnej teorii na internete. Ano, myslim si, ze intervencia do Iraku a Libye nebola kvoli sireniu demokracie, a ze politici nie su ti, co riadia tento svet. Vyhlaste ma za to za vysinuteho maniaka, ale clovek si musi spravit vlastny nazor po precitani vsetkych argumentov a zdrojov (komercne media, alternativne a nezapadne -napr ruske ako RT)....ale ak to nepovedala markiza, tak to tak asi nebude....
lebo niekto sa chce robit mudrym, a je lepsie vymysliet nejaku blbost a tvarit sa mudro, a odvraciat pozornost od skutocnych problemov...a toto forum bolo zalozene slobodomurarmi
@rapid vravis, ze nedoverujes mediam....tak kde ziskavas informacie podla ktorych si robus mienku? ak to vobec nie su media, tak to mozu byt tvoji znamy, teda tvoja mienka je zavisla od mienky ostatnych, co je este horsie. Alebo si jednoducho povies, ja informacie nepotrebujem a riadim sa "vlastnym rozumom" ... nasledne vytiahnes argument, ze sak to je sialene a nie su dokazy....ked neziskavas informacie, tak neziskavas dokazy a argumentovat, ze je nieco sialene bez informacii je podobne ako ked Einsteina vysmiali za teoriu relativity, lebo bola sialena.
Este raz: neda sa verit vsetkemu co citas, ale ak sa chces povazovat za objektivneho musis ziskavat informacie z co najviac zdrojov...
@vlado905 kde píšem že z nich nečerpám info? ja ich len berem z rezervou hlavne ak ide o veci na ktoré nie sú dôkazy. často práveže médiá šíria rôzne fantasmagorické p*čoviny o mimozemšťanoch a podobne
Lebo v historii sa nikdy neklamalo, nerobili sa podvody, nemanipulovalo sa s masami ludi a media vzdy podavali objektivne informacie. Preto. A netvrdim, ze tam nieje kopu bludov ale...niektore veci ludia odmietaju, lebo bud tomu neveria, alebo zaujmu postoj, ze ich to nezaujima, ze s tym aj tak nic neurobia A ti, co si tak povedia, maju aj pravdu. Beriem to s rezervou, ale pri porovnavani objektivnych faktov s roznymi alternativnymi si kriticky uvazujuci clovek vytvori nazor sam a nebude sledovat ten, ktory mu je podsuvany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
móda?
konšpirácie ľudí bavili odjakživa. lebo majú bujnú fantáziu.
@crashhp no lebo nemajú žiadne dôkazy to čo som napísal bol len príklad. je kopu ďalších oveľa šialenejších konšpirácii
lebo odjakživa ľudí fascinovalo tajomno, skryté spoločenstvá a informácie
a ešte @3
Ale podľa mňa na seba chcú hlavne upozorniť. Mám spolužiaka ktorý tieto teórie "uctieva" proste maniak.
-no možno o tvojej gramatike
ale mislím že každému normálnemu človeku dopne že veščina tích teórií sú blbiny a škoda času ich nejak hlbšie rozoberať
Este raz: neda sa verit vsetkemu co citas, ale ak sa chces povazovat za objektivneho musis ziskavat informacie z co najviac zdrojov...
niektoré sú 100% pravdivé. zla je tu na svete viac než dosť...