...Ved ich k dnesnemu dnu musi byt na SVK aj milion jak rychlo sa mnozia... V casoch, ked uz su degesi v niektoych castiach SVK vacsinove obyvatelstvo a dostavaju sa aj do vedenia obce ...
...Je to v riadnych srackach...
Stat s tym nebude robit nic... Stat sa boji EU a pre EU je velmi vyhodne koncentrovat ich sem na vychod europy...
Ta koncentracia, je zarucena tymito perfektynmi podmienkami, ake tu pre nich vladnu...
Mozu sa spokojne mnozit, ako bakterie v teple a vlchku :/
podla mna na slovensku este nikdy nezavreli nikoho kdo nekoho dobil alebo sa mu vyhrazal to radsej budu zatvarat zlodejickov co ukradnu cukriky za 10 korun
tak naco zasahuju ked ich aj tak pustia?? ....aspon usetrime peniaze za vyjazd policie ..... byvam nedaleko Diakoviec, kde sa to stalo a potvrdim ze to je taka ciganmi prepchata dedina ze az .... dam ruku do ohna ze keby to je biely clovek tak uz sedi v cele a na krku ma 3 roky ....
inak podobna sprava ako s Mellom .... poliaci ho chytia, je vo vazeni niekolko mesiacov, potom prevoz na SLovensko a zrazu je jeden z najhladanejsich a najnebezpecnejsich slovakov vonku na slobode ..... Viva la Slovakia
ja mam plan ktory na 100% funguje... vsetci pojdeme na 2 mesiace do zahranicia na dovolenku... a cigani budu musiet nieco zacat robit, alebo pomru od hladu 8)
ňooo len tak ďalej a najväčší tromf v rukáve budú mať extrémistické skupiny... veľmi som zvedavý ako to celé dopadne... ale už teraz viem, že to nebude pekné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
...Ved ich k dnesnemu dnu musi byt na SVK aj milion jak rychlo sa mnozia... V casoch, ked uz su degesi v niektoych castiach SVK vacsinove obyvatelstvo a dostavaju sa aj do vedenia obce ...
...Je to v riadnych srackach...
Stat s tym nebude robit nic... Stat sa boji EU a pre EU je velmi vyhodne koncentrovat ich sem na vychod europy...
Ta koncentracia, je zarucena tymito perfektynmi podmienkami, ake tu pre nich vladnu...
Mozu sa spokojne mnozit, ako bakterie v teple a vlchku :/
Verte mi bude aj horsie
inak podobna sprava ako s Mellom .... poliaci ho chytia, je vo vazeni niekolko mesiacov, potom prevoz na SLovensko a zrazu je jeden z najhladanejsich a najnebezpecnejsich slovakov vonku na slobode ..... Viva la Slovakia
ja mam plan ktory na 100% funguje... vsetci pojdeme na 2 mesiace do zahranicia na dovolenku... a cigani budu musiet nieco zacat robit, alebo pomru od hladu 8)