Predstavte si nasledujúcu situáciu. Máte 15-25 ročného syna ktorý vám povie že je GAY a bude vám chcieť predstaviť svojho priateľa. Prijmete jeho orientáciu a zoznámite sa s jeho partnerom ? Ďalej bude chcieť aby na rodinné oslavy a stretnutia na ktorých budete aj vy zúčastnení mohol chodiť so svojím priateľom, pričom sa na nich bude držať s ním za ruky, prípadne aj bozky. Schvalite mu to ?
Ja by som s tým rozhodne nemala problém, teda s ničím okrem bozkávania, ale to mi vadí vidieť hocikoho. To nech si nechajú na doma.. (ale myslím tým aj ostatné páriky, muž a žena...)
@tomas55555@10 ako ťa toto tu môže prekvapovať. teba takého inteligentného a rozhľadeného človeka..
ako si čakal, že to tu dopadne? že ti tu čo odpíšu?
Akože viem o tom že veľa ľudí tu na birdzi schvaluje homosexuálne manželstvá, ale myslel som si že to schvalujú len u cudzích ludí... ale u vlastného syna schvalovať gay partnerstvo, to som nečakal
@tomas55555@18
ono sa to volá úprimnosť.. tí ľudia neklamú preto, že by sa chceli ukázať.. oni sú o tom presvedčení a skutočne vravia, čo si myslia..
nevraviac o tom, že schvaľovať či neschvaľovať.. je to tvoj syn.. človek, ktorý má slobodnú vôľu.. ktorý sa vie sám rozhodovať.. ty si ho mal vychovať a dať mu to najviac a najlepšie čo môžeš.. ako sa následne on rozhoduje je len na ňom.. ty ho nemáš prestať milovať.. môžeš ho sem tam usmerniť, ale už ho nemôžeš vodiť za ruku..
a hlavne.. ak Boh akceptuje tvoju slobodu.. o čo menej by si mal akceptovať ty slobodu druhých?
Gay nie je výpalník, díler, narkoman alebo zlodej... Orientáciu na rovnaké pohlavie má jednoducho v sebe, a to nezmeníš. V našej homofóbnej spoločnosti by si aspoň mohol ako mladý, rozhľadený človek robiť osvetu a nie ešte vytvárať takýmito fórami ďalšie podnety na nenávisť. Čo sa týka toho bozkávania na verejnosti, to by nemal jednoducho robiť nik, lebo sa to nehodí, ale držanie za ruku je podľa mňa v pohode. Problémom je, že tebe by nezáležalo na šťastí tvojho syna, ale na tom, čo si myslí okolie a že nebudeš mať vnúčatá...čo aj keby bol hetero nie je žiadna záruka. Dokonca aj keď máš deti, nie je záruka, že sa o teba niekto v starobe postará, je to mýtus. Okrem toho, ak by bola tá rodina vyslovene homofóbna, tak by tam logicky asi nechcel ísť.
Ak si s tým nie si stotožnený vytesni to zo svojej mysle a neprilievaj olej do ohňa.
Nemal by som s tym vobec problem a podporil ho. Za to, keby som mal syna, ktory robi picu a len pridava kokotiny na Birdz a vsade na internet a mysli si, aky je neskutocne inteligentny a za to este chce odomna vreckove, tak takeho by som jebol vlastnorucne lopatou po hlave a zakopal na zahrade
bola by som zo začiatku v šoku, ale zvykla by som si, určite by som ho netlačila do prerobenia sa či do celibátu, lebo lásku nech je aká chce každý poltrebuje k životu a nie je to len o sexe...avšak miera môjho šoku by zrejme závisela od toho, či by bol jedináčik (tam by neboli vnúčatá) alebo by bol z viacerých detí...a celkovo nejde len o sex. orientáciu, aj o iné veci, s čím môžu deti šokovať, priznať sa....som si vedomá, že na jedináčika by som bola asi prísnejšia, z toho dôvodu plánujem viac detí, chcem diverzifikovať riziko ...sama som jedináčik a aj iných, čo poznám, tak výchova bola prísnejšia a šok z niektorých vecí, ktoré rodičia nečakali bol väčší, lebo ďalšie deti nie sú, asi je to prirodzená reakcia
je to môj syn omg... kým nikomu neubližuje a je šťastný tak ho podporím vo VŠETKOM! To je fakt také ťažké spraviť to minimum ako milijúci rodič? Kto je tu reálne zvrátený?
Fakt dosť úbohé forum. Tak iste že by som z toho radosť nemal a nebolo by mi to priemne ale čo človeku zostáva? Snažil by som sa ho podporovať ako viem.
@35 akože ak by si dali pusu a tak, to mi je fuk...ale keby sa v spoločnosti olizovali, tak to by bolo asi trochu blbé/neslušné (to je jedno kto a akého sú pohlavia a orientácie).
Najhoršie je na tom však to, že Božie slovo sa vyjadruje jasne proti homo manželstvám a tých čo robia takéto činy, čaká žial peklo.... Preto by sa malo aj z kresťanského hladiska bojovať proti tomuto, a zachrániť tým množstvo duší pred pekelným plamenom, inak to skončí takto :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A nechceš mať vnúčatá ? Nevadilo by ti že by si bola svojej rodine na posmech ?
poslal by som im teba
ako si čakal, že to tu dopadne? že ti tu čo odpíšu?
oh boy...
Akože viem o tom že veľa ľudí tu na birdzi schvaluje homosexuálne manželstvá, ale myslel som si že to schvalujú len u cudzích ludí... ale u vlastného syna schvalovať gay partnerstvo, to som nečakal
ono sa to volá úprimnosť.. tí ľudia neklamú preto, že by sa chceli ukázať.. oni sú o tom presvedčení a skutočne vravia, čo si myslia..
nevraviac o tom, že schvaľovať či neschvaľovať.. je to tvoj syn.. človek, ktorý má slobodnú vôľu.. ktorý sa vie sám rozhodovať.. ty si ho mal vychovať a dať mu to najviac a najlepšie čo môžeš.. ako sa následne on rozhoduje je len na ňom.. ty ho nemáš prestať milovať.. môžeš ho sem tam usmerniť, ale už ho nemôžeš vodiť za ruku..
a hlavne.. ak Boh akceptuje tvoju slobodu.. o čo menej by si mal akceptovať ty slobodu druhých?
» www.mojabiblia.sk/podobenstva/#se...
Ak si s tým nie si stotožnený vytesni to zo svojej mysle a neprilievaj olej do ohňa.
radsej normalneho geja, ako hlupeho hetero zobracika
Hmm takze skús odpovedať na tieto otázky :
1: pozval by si synovho frajera na večeru k vám domov ?
2: išiel by si ich na svadbu kebyže sa zoberú ?
3 : súhlasil by si aby syn chodil so svojím frajerom na rodinné oslavy ?
a tebe to schvaluju ?
a odpoved.. neviem..
aj ked radsej by som bol, keby bol satanista po mne
» paranormalnejavy1.webnode.sk/3-krestanske-sv...