Máte nejaký zmysel vášho života? Resp. robíte nejakú činnosť/ hobby, ktorá vás skutočne napĺňa a robíte ju celým svojím srdcom a presvedčením? Vždy sa pri tejto činnosti odreagujete, zabudnete na problémy, či opäť inšpirujete. Jednoducho niečo čo vás posú
Bláhová naděje, že jedného dňa sa zobudím a zistím, že som edinburská drogová magnátka, mám niekoľko národných parkov v súkromnom vlastníctve, v garáži Mercedes 230, dvojposchodovú knižnicu, gigantickú zbierku CD nosičov a dostatočný politický vplyv na zmetenie SNS z povrchu zemského.
sama sebou a slobodne sa najviac cítim na ceste. vážne. v takom nulovom bode, ani tam, ani tam, keď cítim, že proste idem od niečoho k niečomu.
a keďže ma najviac napĺňa sloboda a akási pokora ku všetkému vôkol (to, že som drzá jak hovado neneguje moju pokoru, ak by mi to chcel niekto náhodou povedať ), tak tým pádom ma najviac napĺňa cestovanie, keď si to všetko najviac uvedomujem. vtedy pre mňa nie je nič iné.
Keď píšem a čítam básne, keď maľujem, keď spievam, keď chodím po horách, keď vidím krásny západ slnka, keď fotím, keď ležím na lúke plnej kvetov a pozorujem oblaky a na nič nemyslím, nič ma netrápi, keď je nenormálne silná búrka,
hudba, pred zopár rokmi som bol mesiac v zahraničí bez svojej hudby. strašne mi chýbala. priatelia, s nimi zažijem parádne veci. príroda. je to proste úžasné. láska. to je asi najväčší zmysel života.
@idea kazdy krok, kazda cinnost, myslienka ci konanie su vlastne zmyslom mojho (mikro)kazdodenneho zivota... ich subor a zavery z nich plynuce sa pretavuju do niecoho co sa da nazvat ako (makro)zmysel zivota
moj zmysel zivota je byt spokojny. Zobudit sa rano a vediet, ze som spokojny. Zobudit sa vo vlastnom byte, zobudit sa vedla niekoho kto so mnou bude vsetko tahat, kto nebude riesit neriesitelne a bude so mnou budovat rodinu a zazemie. Prejst do izby, kde bude spat male dieta a ja otovrim ladnicku a mozem mu aj jej dat co len budu chciet. Otvorit penazenku a povedat si, ze nemusim ratat ani cent. Vyjst na balkon a vidiet lesy. Vypit si caj a zapalit si. Mat zahradku, dke bude zalievat rajciny a prist do prace, kde som spokojny (tu uz mam, YES! . Mat par priatelov (ano par!), ktory pridu na navstevu a dame si spolu pohar vina. Ked budem potrebovat poskladat skrinu zavolam kamosa a pride mi pomoct. Zaspoiname na stare casy a dame si pivo pri tom vyhlade. Jest dobre jedlo a byt zdravy. Nestykat na ulici debilov a chcem byt flegmatik.
Teraz ma nenaplna nic, teda iba praca a moje hooby. Ale toto vsetko raz budem mat! Nebudem o tom iba pisat. Mozno nie prave v tejto vysnivanej forme, ale budem masirovat tuto predstavu nech jej dam aj realnu podobu.
@Hajzelodkosti Myslím, že základ toho všetkého máš - túžbu, odhodlanie, prácu a dobrý pocit z nej. Váž si to, ak budeš v nej dobrý a neurobíš nejakú väčšiu životnú "hlúposť" to všetko ostatné určite príde.
moj "zmysel zivota" je byt stastny s mojou polovickou, potom este hociaky sport v prirode, alebo nech to je "len" prechadzka... a potom si rad este vychutnavam neake veci ako dobre jedlo, dobry alkohol, cigara... a tak
umenie, malovanie a kreslenie v mojom prípade ,chcem sa tomu venovať celý život ak sa podarí ,neviem si predstaviť čo iné by som mohla robiť,keďže ani nič iné neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a keďže ma najviac napĺňa sloboda a akási pokora ku všetkému vôkol (to, že som drzá jak hovado neneguje moju pokoru, ak by mi to chcel niekto náhodou povedať ), tak tým pádom ma najviac napĺňa cestovanie, keď si to všetko najviac uvedomujem. vtedy pre mňa nie je nič iné.
a hádzanie žabiek s @cerwik om!
keď keď keď..
az ma to ..prekvapilo
Teraz ma nenaplna nic, teda iba praca a moje hooby. Ale toto vsetko raz budem mat! Nebudem o tom iba pisat. Mozno nie prave v tejto vysnivanej forme, ale budem masirovat tuto predstavu nech jej dam aj realnu podobu.
hobby - kreslenie, piercingovanie, šoférovanie, hudba