Ahojte, takmer každý z nás má svoju vlastnú podstatu života, niečo kvôli čomu sa snaží niečo dosiahnuť. Niečo, čo ovplyvňuje naše správanie a konanie. Mňa zaujíma, čo je touto podstatou u vás? Máte nejaké zásady a ak áno tak prečo? Kde a ako u vás vznikli
jasne, ze mam zasady a mam ich preto lebo ich povazujem za rozumne a nezanedbatelne pre zivot v spolocnosti. Vznikli v detstve a pri zivote ma drzi samotny dovod zivota a vidina mojej buducnosti
Mám veľa morálnych zásad a vznikli tak že mám nízke sebavedomie. Drží ma pri živote viera v lepšiu budúcnosť. Snažím sa dosiahnuť vlastniť čo najviac hmotných statkov, aby som nebol závislí od ostatných ľudí a ich rozhodnutí.
@anitchka tak napríklad som zdržanlivý čo sa týka sexu a odôvodňujem to tým že mám morálne zásady ale v skutočnosti je to preto že sa hanbím dotknúť sa dievčaťa
Podstata života je nezlomiť sa kvôli problémom a ísť ďalej.Je síce pravda že občas sa potkneme a spadneme,ale dôležité je postaviť sa a ísť ďalej Život ma veľa naučil.Aj dobrého aj zlého. Vždy sa deje niečo a vždy je nádej na lepší život Ešte sem pripájam jednu krásnu a moju obľúbenú vetu : V živote najviac takí ľudia trpia zlyhaním, ktorí nevedeli o tom, ako blízko boli k úspechu, keď sa vzdali.
myslým si, že to kým sme teraz a čo chceme dosiahnuť v budúcnosti ovplyňujú naše životné skúsenosti a to, akým spôsobom si ich vysvetlujeme, aký zmysel im dávame.... samozrejme to asi najviac ovplyvňuje naša povaha a značne aj prostredie, v ktorom sme boli vychovávaní... ja sa napr, pokladámza celkom slušného človeka a tolerantného človeka a snažím sa aj tak správať..aj keď to by asi iní mali posúdiť
napadá ma len to, že sa snažím aby som neubližovala ľudom okolo seba... a že sa má pomáhať, ale v poslednej dobe sa pomaly pridávajú ďalšie, ako napr nevzdať sa lebo dole na dne je tma... a iné zásady? hm asi ani nemám
mozno zijem pre sen o buducnosti,ktory viem,ze je sice nesplnitelny a prilis imaginarny ,ale ked sa mi podari aspon daco,co sa mu podoba ,mam z toho taku radost,ze nedokazem mysliet na nic negativisticke
Jedina zasada ktoru mam, je nemat sex bez lasky, aj to skor z pragmatickeho hladiska (nerad by som nabuchal nahodnu okoloiducu). Slovo moralka nema v mojom zivote ziadne miesto, kedze je to len dalsia z picovin ktoru si vymysleli ludia. A co ma drzi pri zivote? Asi vnutorny pocit, ze tato nasa hlupa civilizacia zazije stretnutie s mimozemstanmi a ja chcem byt pri tom.
zásady sa menia, človek sa mení..taká je cesta životom. Kráčaš, myslíš si ako správne a potom zistíš, že to vieš ešte lepšie. Dôležité je raz za čas tie zásady vymeniť, inak by sme asi nevedeli, či majú/mali zmysel. Asi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@wewo tak si tipni a vyjadri sa