No povedzte tým slovom luhy nemyslím niečo vyluhované ako čaj,alkohol,sirupy,malinovky,vody,elixíry,jedy,lieky ,vody po holení ako Pitralon ,atď , ani rastlinné výťažky,skysnutú vodu a podobne . Jednoducho klamstvá ja sa podelím v 1. Komente
moje najväčšie klamstvo je že som si zabudol žiacku knižku .Pôvodne som toto klamstvo odkukal od svojich spolužiakov a hovadsky sa za to hanbím a ktomu ešte klamem tatovi že keď tam nič nemám tak mu poviem že jednoducho niesú.
Nuž Hanba mi , čo ste vyparatili vy?
hm..už ani neviem, na základke som klamala trochu viac, pretože som nechcela hovoriť pravdu o mojej rodine, o rodičoch, o zložitých vzťahoch atd, ale nejako som z toho vyrástla takže to neberiem tragicky
a daľšie klamstvá? moje najväčšie, ktoré robím aj doteraz je, že ked ma niekto volá von, a mne sa jediné čo chce je celý deň kukať seriály alebo hrať hry tak poviem, že už mám niečo na práci
Moje najväčšie klamstvo bolo keď som si povedal v 2010 bolo to nejakého 7.5 v tento deň som si povedal najväčšie klamstvo. ,,Zajtra začnem žiť". Sú dve možnosti : Buď neprišiel začiatok alebo som zombe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nuž Hanba mi , čo ste vyparatili vy?
a daľšie klamstvá? moje najväčšie, ktoré robím aj doteraz je, že ked ma niekto volá von, a mne sa jediné čo chce je celý deň kukať seriály alebo hrať hry tak poviem, že už mám niečo na práci
vazne mam 19 rokov