Nie. Stačil by mi zoznam prečítaných kníh, aby som nezabudol, čo všetko som už čítal. Ale knihy, ktoré mám doma si nepotrebujem zapisovať, lebo ich mám doma a na všetky knihy z knižnice si už nespomeniem, takže je neskoro na to.
@tikalok si myslím, že nikdy nie je neskoro, som začala až pred dvomi týždňami takto na staré kolená a mám pocit, že vďaka tomu viem z tých 10 knižiek za uplynulé obdobie viac ako zo všetkých ostatných, ktoré som kedy prečítala bez toho, aby som si o nich niečo zaznamenala. A napríklad mne nestačí mať knihu doma, lebo máločo má register, že by sa v tom dalo bleskove vyhľadávať.
Ja si len zapisujem, aké knižky som prečítala tento rok. No rozmýšľala som, že by som si ku každej napísala aj nejakú poznámku, prípadne nejaké dobré citáty a tak. Hlavne, ak som ju mala len požičanú a nemôžem sa k nej kedykoľvek vrátiť. Len či sa k tomu dokopem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
normálne si napíšem autor + názor + obsah (už aj ako sa to skončí) + obľúbené výroky/ "scénky" + nejakú svoju poznámku/pocity.